Haute couture show Monique Collignon in Zwolle

Zwolle – Op vrijdag 25 maart wordt op de Deltion Campus het Deltion Fashion Gala 2011 gehouden met de haute couture show van Monique Collignon. Tijdens deze avond houdt zij haar première van de voorjaarscollectie, dit is de landelijke première van de show van Monique Collignon, waarmee Zwolle dit jaar de primeur heeft. In 2010 won Monique de Dutch Designer of the Year Award.

fashion_mart_visser.jpg
Archieffoto Deltion Fashion Gala

Naast de show van Monique, verschijnen ook creaties van Deltion modestudenten op de catwalk. Daarnaast showen studenten creaties die de beroepen in het mbo uitbeelden. Het Deltion Fashion Gala is een samenwerking tussen Deltion en organisatiebureau Plan Effect. Het Deltion Fashion Gala biedt studenten van verschillende opleidingen een mooie werkervaring op de campus. De opleidingen mode, beveiliging, podiumtechniek, hospitality en luchtvaartdienstverlening hebben hier de grootste rol in.

Over Monique Collignon

Monique Collignon is een van Nederlands topontwerpers. Als geen ander weet zij hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet: sexy, gedurfd maar toch chic. Haar ontwerpen moeten daarom altijd aansluiten bij de persoonlijkheid van een cliënte.

De clientèle die Monique Collignon aanspreekt met haar haute couture collecties zijn zelfbewuste, gedistingeerde vrouwen. Geen trendvolgers, maar vrouwen die midden in het leven staan.

Artikel delen:

Reageer