Overdekt straatcarnaval Voorstraat dit jaar nog groter

Zwolle – Inmiddels voor vele Zwolse carnavalsvierders een populaire bestemming op de maandagmiddag van het carnaval, het overdekte staatcarnaval in “de Veurstroate”. Dit jaar met nog meer bekende Zwolse en internationale artiesten.

In de overdekte Veurstroäte zullen op 7 maart vanaf 14.30 uur verschillende artiesten en groeperingen waaronder Jilles, de Tribuuts, H6, Fred Zwiggelaar, de hun 10jarig jubileum vierende tweemansformatie “Men in Music”, blaaskapel Pardoes en nog vele anderen een wervelend non-stop programma op verschillende podia verzorgen met als rode draad spetterende shows van een groot aantal Zwolse dansmariekepeletons. Als één van de vele hoogtepunten is een internationale artiestengroep gecontracteerd. Nieuw dit jaar is het onderdeel “de Carnavals Top 11 Aller Tijden”. U als carnavalsvierder kunt meedoen om deze top 11 samen te stellen door nu al uw favoriete carnavalsnummer door te geven via info@moandagmiddag.nl. Je mag dit fantastische Veurstroäte Heinekenhuus feest natuurlijk niet missen!

Het officiële programma duurt tot omstreeks 18.00 uur, daarna gaat het feest gewoon verder en zullen diverse artiesten optreden tijdens de “Afterparty”. De toegang is natuurlijk gratis.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer