Hans Kazan vermaakt Stadshaagse ouderen

Zwolle – De goochelaar en illusionist Hans Kazan gaf vrijdag een voorstelling voor ouderen (65+) uit de wijk Stadshagen. De activiteit werd gehouden in het Cultuurhuis.

25-02-2011_hans_kazan_cultuurhuis_stadshagen_2.jpg

In het voorprogramma speelde het Salonorkest Spoom uit Dalfsen dat muziek speelde uit de jaren ’30 en ’40 van de vorige eeuw. Ook verzorgde het Historisch Centrum Overijssel een beamerpresentatie met oude foto’s en films van Zwolle uit die periode. Kazan toverde vervolgens een speciaal programma voor ouderen tevoorschijn, met als titel  “De jeugd van Vroeger”. Na afloop bestond de mogelijkheid om in gebouw Werkeren, aan de overkant van het Cultuurhuis, een broodje “Illusie” te nuttigen. Enkele bezoekers werden d.m.v. een loting uitgenodigd voor een zgn. Meet en Greet, een persoonlijke ontmoeting, met Hans Kazan. Dit vond plaats na afloop van de voorstelling in gebouw Werkeren.

25-02-2011_hans_kazan_cultuurhuis_stadshagen_1.jpg

25-02-2011_hans_kazan_cultuurhuis_stadshagen_3.jpg

25-02-2011_hans_kazan_cultuurhuis_stadshagen_4.jpg

De ouderenactiviteit was een samenwerkingsproject van Driezorg Zwolle, WIJZ, Zorgcombinatie Zwolle, IJsselheem en het Cultuurhuis. Met steun van de gemeente Zwolle en diverse sponsoren.

Artikel delen:

Reageer