Zwolle heeft 17 nieuwe mediators

Naast vaardigheden als samenwerken, samen leren, onder woorden brengen etc. is het leren omgaan met conflictsituaties erg belangrijk. Daarom is het Thomas a Kempis College in 2000 een project “Peer Mediation” gestart.


Eigen foto

In het kader van dit project wordt er in de mentoruren van de 1ste jaars aandacht besteed aan het omgaan met conflicten en wordt er gekeken wie er (vrijwillig) opgeleid zou willen worden tot mediator. Door middel van deze bemiddeling helpen de mediators om een oplossing te bedenken voor bijv. een kleine ruzie en in veel gevallen lukt dit ook. Deze week vond op locatie Zuid van het Thomas a Kempis College de feestelijke uitreiking plaats van de certificaten van de 17 nieuwe mediators.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. ik sta zelf ook op de foto 😀
  ik vond het erg leuk om te doen en ik wil
  meneer van de werf nog even bedanken ;D ;D

  groetjes nicole 😀 ;D 🙂 😉


  Maak melding

 2. ach ja, blij met jullie baantjes? scheiden is al kindmishandeling, scheiden is niet normaal, deskundig geinstitutionaliseerde bullshit, gaan jullie lekker? Een onaflosbare staatsschuld …


  Maak melding

 3. Daar hebben we Advader weer, en hij slaat de plank volledig mis. Deze kinderen/jongeren bemiddelen bij conflicten tussen leeftijdsgenoten en ze hebben niets te doen met scheidingen. Ik denk dat het goed is als webmaster zijn reactie verwijderd.
  Nicole en de anderen: Goede aktie!
  ==========
  Jij hebt het bij deze gecorrigeerd.
  Anders begrijpen de anderen je laatste reactie ook niet meer Linda.
  Weblog Zwolle


  Maak melding

Reageer