Chat Log 4

Dit is een Chat Log. Na meerdere meldingen over de functionaliteit van het Algemeen Log is er een idee ontstaan voor een zogenaamd Chat Log. Een log waar bezoekers, bekenden of weblogvrienden met elkaar kunnen ‘praten’ over datgene wat hun bezighoudt. De redactie probeert na ongeveer 500 reacties dit log van een vervolg ( Chat Log 5 ) te voorzien. Ga gerust je gang!

Dit Chat Log zal een laatste log zijn in de rubriek Algemene Logs. Naast het Algemeen Log bestaat er al een succesvol Politiek Log. Het Algemeen Log is ooit bedoeld geweest voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips. Dat gebeurt nog wel, maar sneeuwt onder in tal van persoonlijke mededelingen aan elkaar. Voor dit laatste is een Chat Log een alternatief. Daar zouden bijvoorbeeld ook ervaringen over voetbal een plaatsje kunnen krijgen. Dus: het Algemeen Log gebruiken voor actuele Zwolse nieuwtjes en tips, en het Chat Log voor een aangename conversatie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

473 gedachten over “Chat Log 4”

  1. Bertus van harte gefeliciteerd.

    Dame sorry hoor maar ik ben vannacht tijdens het loggen in slaap gevallen.
    Vanochtend werd ik dus wakker als tijger.
    En wie wil er nu geen tijger in bed??????

    Maar nu heb je wel het laatste bericht in het vorige log geplaatst en niet de eerste in het nieuwe.

    Vroeger noemde ze me koffiemelk, die naam hebben de mensen overgenomen van mijn broer op mij.
    En tevens sta ik bekend als Drikkie Baby. Lief h?

    Zo nu ga ik naar mijn zoon kijken, die moet om 10 uur tafeltennissen tegen Losser. Gelukkig spelen ze nu thuis.
    Vanmiddag heeft onze dochter Acrowedstrijden ook in Hattem dus ik ga naar beide kijken en tussendoor kan ik nog mooi een aantal uren liggen.

    Wens iedereen een fijne zaterdag.

  2. @Koko :D:D “Koffiemelk”. Van je broer moet je het maar hebben. 😉 Dronk je dat zo graag? Brrr. Ik vind met je huidige voorkomen (mits je nog niet naar je eigen oude ik bent omgeturnd) “Teigetje” passender.

  3. Drama Ik at graag beschuit met gestampte muisjes…

    Kleine muisjes hebben kleine wensjes,
    beschuitjes met gestampte mensjes.
    John O’Mill

  4. jazeker Papa val; ging toen ook zonder problemen; in een bobo-volgauto8). De Union had in de jaren 70 een eigen ploeg olv Rini Wagtmans. Deze jongen mocht toen een rondje mee; schitterende ervaring.

  5. @Dame ; wij deden thuis niet aan bijnamen. Op de lagere school heb ik er nog wel één gehad. Ik had last van exceem in de holte van mijn linkerelleboog: paardemiddel heette levertraanzalf ; stonk een paar uur in de wind: Stinkiedorus

  6. Da’s geen leuke bijnaam, Drama. Kinderen zijn wreed.:(
    Heer Olivier vind ik wel weer een mooie voor Derk. Wat was de achtergrond van die bijnaam?;)

  7. Een kat die we zo’n 13 jaar geleden hadden heette Marquis. Vernoemd naar Marquis de Cantecleer (oid) ook uit Heer Olivier B. Bommel.

    De kat van mn vorige Avatar (je weet wel, met die prachtige gaap) heet Maus. Die geven we als bijnaam nog wel eens De Freule…

    Adele dieren hoor, die poezen… hahaha

  8. @Dame… een andere ken ik niet…
    Of het moet een bijnaam zijn voor dat wat bij bijvoorbeeld zwarte mensen zeer groot geschapen schijnt….?

  9. Of deze:

    Ari Olivier
    Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
    Ga naar: navigatie, zoeken
    Ari Olivier (20 augustus 1939), ook bekend onder de bijnaam “Heer Olivier”, is een Nederlands oplichter die in Duitsland veroordeeld is voor het organiseren van een vals-geldtransactie.

    Olivier pleegde vanaf de jaren zestig of de jaren zeventig fraude door voor grote bedragen te handelen in goederen die na betaling niet werden afgeleverd. Bij deze goederen ging het soms om complete pijpleidingen, schepen of een katoenoogst. Zijn bijnaam was “de meesteroplichter”. Ook specialiseerde hij zich in het “geld opmaken” van rijke weduwen.

    In 1993 trad Olivier op als een soort pseudo-zakenpartner in een door de Amerikaanse douane (US Customs Service) geleide actie.[1]

    Op 15 april 1997 werd hij gearresteerd in Frankfurt am Main in Duitsland, wegens het organiseren van een transactie in vals geld (US dollars) voor derden.

    Vanaf 3 april 1997 presenteerde hij het Veronica tv-programma “Heer Oliviers wereld”, over oplichtingspraktijken. Veronica beëindigde dit programma al na drie afleveringen vanwege Oliviers arrestatie in Duitsland.

  10. Zo ik ben er weer even, koko jr heeft gewonnen met 8-2.

    Dame ik heb de bodypaint verwijderd hoor en ben nu weer herkenbaar als Koko.

    Derk als ze jou olivier noemde dan zou ik daar niet zo trots op zijn als ik jou was.
    Leuk dat er geld verdient word maar wel graag op een fatsoenlijke manier:o

  11. Wist mijn gebruikersnaam niet meer, vandaar ‘Bertus’. Maar mijn gebruikersnaam is Bert J.
    Ik zal mij even voorstellen: Mijn naam is Bert J. Ik woon op de Pierik,
    op een steenworpafstand van café de P.
    Ik lees hier regelmatig mee, vind de sfeer hier wel prettig. Volgens mij ken ik wel een paar van jullie zoals Doeksen, Jan D, Derk (van gezicht), Joppuh…

  12. Mooi Koko dat je zoon heeft gewonnen. Zielig voor die jongen uit Losser: komt een klere-eind rijden en verliest dan smadelijk. “ik kom oet Losser en ik wit van niks”. Maar ja, that’s all in the game.
    En nu maar hopen dat je dochter het vanmiddag met acrobatiek ook goed doet.

  13. Doe mij ook maar een fijn balletje van de pierik , ik heb laatst een balletje gegeten bij snackbar Berkum nou volgens mij was het een Tom Okker special zo hard.Maar dat kan ook haast niet anders want vorige week in de consumententest las ik dat deze snackbar een 2,2 had gescoord in de nationale vettest.Nee de Pierik heeft goeie bik voor een lage prijs.

  14. @Jaap Erik heeft er idd een geweldige zaak van gemaakt. Hygiënisch en topkwaliteitsproducten. Ook nog eens een leuke vent met leuke vrouw.

  15. Bericht door Nijntje, op 26 februari 2011 om 18:31
    Zie ad Verhoefbelt in Zuid op een huis van dik 5 ton een PvdA-poster met slogan ‘het moet eerlijker’…

    Whahahaha je had en foto moeten maken. 😉

  16. op een huis van dik 5 ton een PvdA-poster met slogan ‘het moet eerlijker’…

    @Nijntje Beter zo dan een huis van 5 ton hebben plus de politieke opvatting dat het oneerlijker moet…:D

  17. en op het politiek log zaten Derk en ik straks even te chatten, MarKel. Het valt niet altijd mee, maar over het algemeen werkt het wel prima zo, vind ik.

  18. Ik vind dit chatlog anders een uitkomst. Nu kan er niemand meer mopperen over inhoudsloze stukjes. Een het algemeen log is beschikbaar om echt Zwolse nieuws te posten. Dat schept duidelijkheid en voorkomt ergernis (bij de meesten althans;)).

  19. Bericht door Dame, op 26 februari 2011 om 19:04
    Koko, hoe heeft je dochter het gedaan?

    Nou ze is zelf met haar fiets er naar toe gegaan en gewacht tot ze aan de beurt was toen ze klaar was heeft ze gewacht tot de prijsuitreiking en daarna weer naar huis gegaan.
    Zo heeft ze het gedaan:D:D

  20. @ Derk, manlief wilde terug om een foto te maken, maar ik wilde aanbellen om te vragen of ik een paar ton van ze mee mag – als zij een wat goedkoper huis nemen kan ik wat groter gaan wonen – lijkt mee EERLIJKER 😀
    @ Koko – ik weet niet waar de WOZ-waardedrempel ligt voor lidmaatschap vh PvdA 😉

  21. Dame ze heeft het keurig gedaan, het was haar tweede wedstrijd.
    Helaas viel ze niet in de prijzen maar desondanks (gezien het aantal punten) zijn ze bovengemiddeld geëindigd.

    Ik zal je een foto toe mailen morgen.

  22. Ach Koko, wat schattig en vooral wat verschrikkelijk knap. Die meiden moeten wel vertrouwen in elkaar hebben om zulke toeren uit te kunnen halen. Dat doet deze stijve hark ze niet na.
    Ik wist niet dat je zo gek op viewmasters was.:)

  23. Bericht door Derk, op 26 februari 2011 om 18:34
    Net nog een zwaar gesprek gehad met Assie klik

    Derk, ook met bril op krijg ik niks te zien. Zit je me weer in de maling te nemen?:(:(:(

  24. Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 21:40
    ouwe bouwvakker

    Inderdaad ouwe hij zit nu bij de reinigings dienst zeggen dat die druk is terwijl die de taakgestrafden nu het werk laat doe. Mooi einde zo naar je pensioen :D:D:D

  25. Derk, ik vind het nogal tegenstrijdig hoe je op het politiek log praat over bijstandsgerechtigden en hier over Assie’s werk. Beetje meer respect, graag.:(

  26. Nee, die moeten om het pijpje Grolsch. Daar wilde ik het net over hebben….we hebben hier 2 krat en dat opgroeiende spul heeft met van de week door de Heineken en HJ’s geholpen…ze willen geen Grolsch :o:o:o Had al gezegd: Haal nou Heineken bij AH in de aannbieding: niet dus…luie donders….Nu dus de lippe an de Grolsch, naar een ander gaan of de bier-bezorgerd laten komen 😉

  27. YOUPIEeeee

    Toen de dochter van Henk Bleker aan haar vader vroeg: ⤽Zie ik je nog deze week?⤝, antwoordde de staatssecretaris: ⤽Maandag bij De Wereld Draait Door, dinsdag bij Ochtendspits, woensdag bij Andries, donderdag bij Paul en Jeroen, vrijdag bij Nieuwsuur en zaterdag weet ik het nog niet⤝. Ondertussen heeft Henkie aan een roedel boeren uit Markelo verteld dat hij niets moet hebben van de PVV en dat hij walgt van hun hoofddoekjesverbod. Overduidelijke taal. Henk meent dat ook. Hij moet niets hebben van de PVV en hij walgt inderdaad van hun hoofddoekjesverbod. Maar de volgende ochtend kreeg hij van zijn baas, opperdraaikont Maxime, te horen dat hij onmiddellijk zijn excuses aan premier Wilders moest aanbieden. En dat deed Henk uiteraard.

    Veel te bang dat Geert de stekker uit zijn baantje zou trekken. Bleker heeft minder speelruimte dan een varken in de bio-industrie. Eten en liggen. Meer niet. Omdraaien kan niet meer. Nederlandse politiek! Deze week vertelde minister Leers dat hij onlangs een brief had opengemaakt die burgemeester Leers drie jaar geleden aan hem had geschreven. Het ging om een schrijnend asielgeval. Een zaak van leven of dood. Zo??n brief ligt dus drie jaar in een la op een ministerie. Ik dacht: die Leers snelt na de uitzending meteen naar zijn werk om de zakken ongeopende post diezelfde nacht nog weg te werken! Duizenden schrijnende gevallen schreeuwen om een oplossing. Maar nee hoor, gladde Gerdje heeft belangrijker zaken aan zijn hoofd.

    Hij vertelde dat hij dit weekend lekker naar Maastricht is om carnaval te vieren. Misschien zit hij in de carnavalsoptocht wel in een oude brandweerauto. Die auto die hij ooit aan dat straatarme Bulgaarse dorp had beloofd. Daarbij mogen we blij zijn dat Gerdje in de polonaise loopt. Dan kunnen al die arme mensen, waar hij in zijn burgemeesterstijd nog mededogen mee had, nog even blijven. Na Aswoensdag flikkert hij ze stuk voor stuk over de grens. Niet hij dat graag doet, maar het moet van Geert. Anders belt Geert Maxime en dan weet je het wel. Vraag maar aan Henk, die overigens niets moet hebben van de PVV en walgt van het hoofddoekjesverbod. Als ik Leers was was ik allang knettergek van mezelf geworden.

    Ik kan me zo voorstellen dat Gerd af en toe een goede psychiater consulteert. Ik mag hem aanraden om dit zwart te doen. Zonder bonnetje. Niet om de poen, maar om de privacy. Psychiaters moeten tegenwoordig aan de verzekering melden waarom een patiënt op hun divan ligt. Dus in het geval van Gerd mag zijn verzekering weten dat hij last heeft van schizofrenie. Dat is niet meer het geheim van de patiënt en de dokter. Hoe ik dit weet? Niet van mijn psychiater, maar van professor Arnold Heertje. Hij schreef dit in een onthullende column over Marleen Barth, de lijsttrekker van de PvdA voor de Eerste Kamer. Marleen wil dit. Niet als fractievoorzitter van de PvdA, maar als hotemetut in de psychiatrie.

    Zij heeft net als al die Eerste Kamerleden een nevenfunctietje of zeventien. En als voorzitter van de overkoepelende organisatie van werkgevers in de geestelijke gezondheidszorg wil zij officieel het beroepsgeheim van psychiaters en psychologen aanpakken. Van de rechter mag dat uiteraard niet. Die heeft het allang ronduit inhumaan genoemd. Maar Marleen schijnt de minister te blijven bestoken. Doodeng wijf dus. Dus Leers hou je gekte voor je zelf. Doe ik ook. Balanceer trouwens wel weer op het randje. Zeker nu ik weet dat ons land de afgelopen jaren vrolijk wapens aan de hondsdolle psychopaat Kadhafi heeft geleverd. Dragen we toch weer ons steentje bij aan de duizenden doden die daar deze week zijn gevallen. Dat is die VOC-mentaliteit die ik in de Nederlanders zo bewonder.

    Wapens brengen waar wapens nodig zijn. Het bloed gutst van onze handen. En wat Bleker, Leers, Verhagen, Rutte en Geert daarop te zeggen hebben? Ik denk: ⤽Alaaf!⤝ Weet u trouwens dat Bleker niets moet hebben van de PVV en walgt van het hoofddoekjesverbod?

    Wat IS IE NU goed, vanaf 20.30 op Ned.1!
    Lekker boven aan het kijken; van niemand last en kan ik em goed horen…..alleen is de labtop-verbinding hier minder
    >:(

  28. Dit leverde 1,5 uur ballen zaterdag op voor de Zwolse voetballers:
    Be Quick ??283-1ASV Dronten
    SDC Putten1-4Berkum
    Zwolsche Boys1-3AZSV
    Enter Vooruit2-1SVI
    KHC2-4CSV ??28
    Storica1-3Kampen
    VSW1-2HTC
    FC Zutphen0-2WVF
    zaterdag 26 februari 2011 om 15:00 uur
    EINDSTAND
    0 – 1’78Anne Nijland
    0 – 2’87Timon Beimers

    Edon0-4ZAC
    SV ZwolleZO 27 FEBDe Gazelle
    LemelerveldZO 27 FEBDieze West
    Ulu SporZO 27 FEBReaal Dronten

  29. Dick, die lange lappen kan ik nu met een glas wijn naast me echt niet meer verorberen. Je kunt beter met dat wereldbolletje een link plaatsen.

  30. ’t Is het kluppie van mijn zoon en zijn trainerT (ha doe ik het ook eens) speelt (soms) in het eerste. Wij hier vinden het dus wel leuk. Maar jij ben dan zeker een Be Kwieker?

  31. Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 22:34
    dame deze jonge man is daar niet blij mee hoor

    Deze ouwe bok vindt het ook maar niks. Zou het aan de Kaaystooters liggen?:D:D:D

  32. Iedereen in Huize Dame, Doeksen. Als de stadsderby met Be Kwiek is, dan staan wij te juichen voor Berkum. En de laatste keer víel er ook wat te juichen. .:D
    Volgens mij is Dick trouwens ook Berkumfan. Of is dat gevaarlijke informatie en kan hij nu beter maar snel zijn testament schrijven?

  33. Eredivisielive: 2 maand gratis net ingelust……hopen dat ik nog op tijd ben voor Pisvee-Ajax. Vrees het ergste, maar weer eens ouderwets via “Langs de Lijn” volgen of in café ‘T Plein is ook niet verkeerd 😀

  34. @ Dame…Be Quick zit bij WVF (mijn cluppie) in in de 1e Klasse. Berkum en SDCP spelen hoofdklasse (1 klasse hoger). Daar wordt aardig betaald, zal je zoon ook wel merken?

    PS Och heb 9 jaar met zeer veel plezier in Berkum gewoond. Was daar ook jeugdtrainert. Gun ze best wat, maar ik gun elke ZWOLSCHE club wat.

  35. Pisvee-Ajax. Vrees het ergste

    Dat begrijp ik Dick. Ik heb nu al met je te doen. Worden grote cijfers heb ik begrepen. Twente gaat ook winnen en dan gaat het kampienschap tussen club zoon Dame en club Dame.:P

  36. Weer tuus…. Ik stond vanavond nog in de buurt van Stapp, maar ben toch maar doorgelopen naar de bushalte. Om daar te ontdekken dat ik nog 25 minuten op de bus moest wachten, maar ben toch maar niet meer naar Stapp gegaan.

  37. :D:D:D heul verstandig. Al die half zatte keerls kramen alleen maar onzin uit en zitten vol van de voetbal (uitslagen vanmiddag en vanavond)…….bovendien is Joppuh er niet.

  38. Der-ruk waar ben je 😮 Potverdeurie, kan ik er uren niet bij, voer jij het hoogste woord. Kan ik er weer bij, meld je alleen nog wat op ’t Solidaridat-nieuwsbericht en je bent ……….. foetsie :o:o:o

  39. @ Doeks

    Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 23:13
    kan je ook 020 weer zin veliezen dick,have fun

    Stiekum heb ik er een heel goed gevoel bij. Vind dat AJAX een enorme blunder heeft begaan om helemaal niemand te contracteren….Dost lag voor de hand
    scoorde vanavond vanuit de basisopstelling de 2-0.

    of anders Mertens, van Wolfswinkel of die rechtsbuiten van ADO (oh ja, Verhoek)…..nu helemaal NIEMAND.

    Twente wint NIET in de kaasstad.
    Heracles wint met ZES-1 VAN VITESSE :o:o:o

    ADO alweer verloren 😮
    Willem II wint idd van Heerenveen 😀

  40. Doeksen, heb je mijn reactie van 23:20 gezien? Ik krijg de indruk dat je je pijlen op de verkeerde richt. Nu kan Dick wel wat hebben, denk ik tenminste, maar als het om iets gaat wat ik heb gezegd en dat kennelijk gevoelig ligt, dan zeg ik sorry.

  41. Nee, Dick, ik ken die club helemaal niet. Vond het aleen leuk dat Berkum van ze gewonnen had en wilde Doeksen een beetje plagen, maar dat viel niet helemaal lekker, merk ik.:(

  42. @ Dame 23:38 waar gaat het eigenlijk over? Deze onzin?

    Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 23:28
    tis bijna 12 uur hoor

    Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 23:27
    bang??????

    Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 23:08
    ik weet dat berkum en BE-QUICK elkaar niet liggen (en ze blijven zielig)

    maar die spelling van je is van voor de oorlog dick

    krols

    Bericht door doeksen, op 26 februari 2011 om 23:13
    kan je ook 020 weer zin veliezen dick,have fun

    Zijn niet eens geadresseerd. 😮

  43. Bericht door Koko Hattem, op 26 februari 2011 om 23:46
    PRIO 1 in huize koko, .attemsekruidenbitter is op

    Nonjuuuuuuuu Koko moet ik een taxi sturen met gemuidenerkruidenbitter?
    Verhoog de PRIO maar alvast naar 3

  44. Met dat Eredivisie live is het elke avond bal, wat voetballen betreft. En dan ook nog FIFA op de X-box. Word er soms helemaal niet goed van.
    Morgen – op superzondag – is het natuurlijk wel leuk.:)

  45. Bericht door Koko Hattem, op 26 februari 2011 om 23:51
    Derk gelukkig kan ik ook goed overweg met berenburg.

    Pffff pak van mijn hart heb je de melding al ingetrokken? Ik zie hier nl wel zwaailichten

  46. Voor mij hoeft het ook niet Koko. Je moet al een jaar van tevoren reserveren, kledingvoorschriften en de helen avond een ober in je nek. Dat is voor mij geen ontspannen etentje. Hoe lekker het dan misschien ook wel mag zijn.

  47. Yep Dame dat varnischs werkt dus niet goed als je teveel post dan krijg je een ban maar vanuit binnen door een hoop 😀 te plaatsen kun je hem dus plat krijgen

    Nu ben ik weg

    Slaap lekker allemaal

  48. @Appie; Ja, kleine meid had me wakker gemaakt en daarna ook alle aandacht opgeeist. Die wil dan ff plassen en eten en drinken en tv aan en ff lekker knuffelen… Gaaaaap…

  49. Goedemorgen Appie en Eva. Vandaag superzondag. Mijn zoon is er helemaal klaar voor. Hoop niet dat het eindigt in een zware teleurstelling. Ik ga me vandaag maar eens voorbereiden op de dag van morgen. Moet vroeger dan vroeg beginnen, brr en meteen fors aan de slag. Voordeel is dat je er meteen ‘door’ bent. Zal vandaag ook nog maar een beetje proberen te genieten.:)

  50. Wij gaan vandaag een overvolgestouwde keuken helemaal leeg halen! Hebben we de afgelopen maandag geen kastjes en laatjes kunnen vullen in de keuken, maar de voltallige inboedel in de schuur, op het aanrecht of in kleine trolley’s moeten proppen…
    Vanaf maandag hebben we weer een volledig functionele keuken (ga ik maar even van uit) en kan alles weer in de kastjes en laatjes worden teruggeplaatst.
    Verhuisdozen gehaald (de buren zullen wel gedacht hebben ;)) en beetje voor beetje raakt het nu vol met dozen achter de bank in de woonkamer…

    Wat een pakhuis!

  51. Eva SuperVOETBALzondag: namelijk PSV-Ajax, AZ-FC Twente en Feyenoord-FC Groningen. Kan de kopposities in de competitie veranderen of de posities verstevigen (dat laatste hopen we hier in Huize Dame).

  52. Wij zijn hier voorzichtig bezig om ons dochter ook enthousiast te maken voor een aantal sporten op tv. Hoewel hier de kijkbuis bijna nooit op een sport staat afgesteld.
    Eigenlijk is het ook dáárom dat de kleine meid nog echt geleerd moet worden naar sport te kijken… zodat ALS wij een keer willen kijken, we dat ook met volle overgave kunnen gaan doen.
    Dus nu maken we van iedere tv-sport zoveel mogelijk een kinderspelletje… Bij afgelopen WK waren er zoveel blessures, dat ze het leuk vond om te kijken wanneer een speler “een pleister nodig had”. Ook bij pootje haken riep ze dat al. Gelukkig konden wij daardoor ook met volle overgave kijken.
    Op 1 januari het schansspringen: “Glijen, glijen, glijen, VLIEGGGGGG!!! en landen…. Yeeeeeaaahhhhh!!!!” Bij schaatsen was ze een enorme fan van Erben Wennemars… hoe dat nou kan, geen idee, hahaha… Komt misschien wel een kléin beetje door mamma… hihi.
    Ach. En zo hebben haar pappa en mamma ook weer meer lol in sport kijken… je gaat er de sport met hele andere ogen door bekijken…

    Sport DOEN komt tzt ook wel met haar een keer aan bod…. 😉

  53. Wel grappig. Hier is de jongste zoon een gedreven voetballer; 3x per week trainen, zaterdags wedstrijd. Maar een voetbalwedstrijd op tv laat hij met gemak zijn neus voorbij gaan. Toen ik hem naar het waarom vroeg zei hij: voetballen doen is veel leuker dan voetbal kijken.
    (Gelukkig wil hij voor mij wel eens samen kijken, omdat ik dat zo leuk vind)

  54. Goedenmiddag (onder een saai Buitenhof): Wat een dames na middernacht 2:19….

    Idd “klaar voor SUPERZONDAG”, Dame…jij ook veel plezier. En hopen dat Ajax en AZ winnen.

    Waar zijn verdeurie onze voorspellingen (voor PSV-Ajax)? Wie is vergeten ze mee te nemen >:(>:(>:(

  55. Je bent en blijft een luie reaguurder Dick. 😛 Maar vooruit:

    PSV-AJAX 14:30 uur

    Pappa Val 3-1
    Dick 0-1
    Zoon Dame 3-2
    Dame 1-0
    Drama 1-1
    Eva 1-2
    Doeksen 4-1

  56. Goedemiddag allen,

    Geen weer om eens lekker naar buiten te gaan dus vandaag ook maar eens heerlijk binnen hangen (te drogen)

    Dame ik heb je net mail gestuurd met foto’s van gisteren.

  57. Potverdeurie toch niet te geleuv’n!!:D Wijnaldum heeft gewoon gedacht, ik zal die Joppuh eens een poepie laten ruiken, 2-0

    Maar de laatste 10 minuten van de wedstrijd moeten nog ingaan, dus juichen we niet te hard

    Heb wel begrepen dat het gezellig was geweest Ingrid. Wij zijn zo wie zo niet zo van die feestjes, persoonlijk had ik liever een mooie jubileumwedstrijd gezien vorig jaar…Maar ja je kunt nooit iedereen tevreden stellen he;)

  58. @ Natascha, denk dat een mooie tegenstander in een jubleumwedstrijd meer supporters had aangesproken. Maar het is inderdaad zoals je het zegt. Je kunt het niet iedereen naar zijn zin maken.

  59. Mijn zoon was vrijdag bij Zwolle-Eindhoven, op het supportesvak nog wel: superenthousiast. Ze hadden drie keer de wave gedaan.:D
    Hij heeft ook gebruik gemaakt van die goedkope mogelijkheid om de laatste 5 thuiswedstrijden bij te wonen. Dus Zwolle heeft er een fanatieke supporter bij. Wordt volgend jaar wel een probleem als ze tegen PSV moeten (want dat gaat vást gebeuren), omdat hij dan in een loyaliteitsconflict komt.

  60. Ik zag het net op de andere zender, Ingrid, maar mijn posting hangt nu bij de Admin. Stond een lelijk woord in over de Twente-supporters.
    Munsterman en Van Halst zijn op de tribune om de gemoederen tot bedaren te brengen.:(

  61. Ik kan er ook wel om :'( Ingrid, ik wil zon!!
    Als je met de auto naar Almere kan is de kans erg groot dat we er wel heen gaan ja.

    @Dame, ik dacht altijd dat het moeilijk zou zijn voor me als Zwolle tegen Feijenoord zou gaan spelen, maar achteraf bleek het helemaal niet moeilijk te zijn. Maar dat is natuurlijk voor iedereen weer anders.

  62. Ik wil ook zon Natascha. Hoe gaat het met je Zwolle verzamelalbum al bijna vol. Weet jij wanneer de ruilmiddag in het Zwolle stadion is?
    Weet eigenlijk niet of ze hier naar Almere gaan, heb ze er nog niet over gehoord. Maar de jongste gaat sowieso dan met de bus. De oudste ligt eraan of zijn vriend heen gaat.

  63. @Dame , uiteraard ;D

    Joop heeft nog wel een ploppie extra gedronken vermoed ik 😀 4 x Wijnaldum niet te geloven, echt….. Dit is 3 neuzen in de goede richting lijkt me.

    @Ingrid, de ruilmiddag is 9 maart. Met mijn album gaat het bijzonder goed eigenlijk 😉 Ik hoef er nog maar 17:D

  64. Ok, zal het in de agenda zetten. Op woensdagmiddag, zal er waarschijnlijk op neer komen dat ik heen kan. Hij is niet vrij op woensdagmiddag. Zien wel we kunnen nog even sparen.

  65. @Appie goed idee, had ik nog niet eens bedacht eigenlijk hahaha… Ik circuleer nu in het zelfde kringetje met vrienden en me broertje. En ik heb een hele aardige buurvrouw en oud-klasgenoot die de plaatjes aanpakken en vervolgens bij mij in de brievenbus gooien 😀 Sparen jullie ook? Ik stuur wel ff een bericht met welke ik nog moet.

  66. Dame ik begreep van Marcel dat het ook echt schandalig was hoe die scheids floot. Wisgerhof was er net nog ff voor en die was ook helemaal verbaasd over het handelen van AZ!! ( die de wedstrijd stil legde, niet Bossen!)

  67. Ik heb het staartje nog kunnen zien en daar gebeurde ook vreemde dingen. Geen strafschop geven, terwijl dat een duidelijke overtreding was in het strafschopgebied enzo. De spelers waren helemaal over de rooie en gingen nog verhaal halen bij de scheids. de commentator had het over en “scheidsrechter in de hoofdrol”. Daar zal nog wel over doorgepraat worden.
    Maar, ik probeer me niet op te winden. Helpt toch niet en wat ik zei – het is maar een spelletje. NEC staat nu met 1-0 voor op Utrecht. Pleister op de wonde.

  68. Vanavond maar even de samenvattingen kijken. Wanneer zelf de commentator zegt dat de scheids een hoofdrol in deze wedstrijd had. Lijkt mij dat die Bossen verkeerd bezig is. En dan inderdaad AZ die de wedstrijd stil laat leggen. De lieverdjes van een fans van AZ, die doen dat soort dingen niet, ben benieuwd of AZ dan ook de wedstrijd stil laat leggen.

    Maar zoals Dame al zegt, de wedstrijd is gespeeld.

  69. Er zijn gewoon weinig scheidsrechters die mij kunnen bekoren op dit moment, eigenlijk vind ik alleen die turk (ik vind ze naam te moeilijk om hier neer te pennen hahaha) maar goed….

    Voor de geinteresseerden onder ons:

    National Geographic 21.00 uur
    Air crash investigation Schiphol disaster 2009.

  70. @Natascha, die scheidsen die ik zie (NOS) worden in de samenvattingen veel te vaak de grond in geboord door de commentatoren (alsof hun mening tevens het gelijk inhoudt). Hat is nogal gemakkelijk als je de beelden in de herhaling kunt bekijken..
    Vanmiddag commentator op de radio: de scheidsrechter bij PSV-AJAX, einde 1e helft: “vooralsnog fluit hij redelijk”. Dat woord “vooralsnog” wordt bij geen enkele speler gebruikt>:(

  71. die scheidsen die ik zie (NOS) worden in de samenvattingen veel te vaak de grond in geboord door de commentatoren

    Ik vind het moeilijk om een scheidsrechter te beoordelen op een samenvatting. We kijken eigenlijk ook nooit naar samenvattingen, mits we een discutabele beslissing van de scheids in het stadion ( in de JL dus) nog een x willen zien. En dat is dan ook nog eens niet bij de NOS, maar het commentaar is tegenwoordig ook niet echt om naar huis te schrijven, op geen enkele zender.

    Mijn scheidsie allertijden is iig Collina, dat was echt een topper.

  72. Als je idd ziet hoeveel sneller het spelletje tegenwoordig gaat…

    Geef de beide linesmen ook een fluit, en laat ze in zones ook het veld ingaan. Lijkt me een simpele uitbreiding….

  73. Nou Doeksen, Assie en JanD, wat doen jullie hieraan?
    Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven. Jongens, dit KAN echt NIET.>:(

  74. Oh, jee over de knie met die knapen. Pek en veren. Dit kan niet, kom je er nog wel over heen Drama. Morgen met een trauma de ziektewet in, en dat allemaal door die knapen. En wordt nu ook vast niets meer, Doeksen is al aan de carnaval begonnen.:o

  75. Zoonlief hier moest het hardst lachen om die opmerking van Youp’s dochter bij het lezen van rouwadvertenties van mensen uit zijn geboortejaar. Oh, best oud al…:(

  76. Kunnen ze even uitleggen wat een assendorpse KAAYSTOOTER is.
    Weer eens wat anders dan een broodje Assendorp, waarvan ik nog steeds niet weet wat er op zit. En dan kunnen ze jou de 1e aanbieden:)

  77. Oh Ingrid mijn maat en erica hebben beide al een kaaystooter op en die zag er goed.

    Maare als hun beloofd hadden dat er een zou zijn voor Drama en hun zijn de belofte niet nagekomen dan hebben we as zaterdag een tribunaal in de Pierik

  78. Bericht door drama, op 27 februari 2011 om 18:20
    Jullie weten misschien nog wel wat mij afgelopen zaterdag beloofd was? Nou, ging mooi niet door!

    Potverdeurie Drama daar heb ik helemaal niet meer aan gedacht. Duizendmaal excuus. De hele week heb ik met mijn hoofd in de wolken gelopen vanwege mijn nieuwe baan. Gisteren was ik heel toevallig weer eens een keer aanwezig op het wekelijkse Pierikoverleg. Tijdens de rondvraag is aan mij gevraagd of ik jou die Kaaystooter nog bezorgd had. Toen pas dacht ik er weer aan dat ik jou die beloofd had en keek op de klok en zag dat het te laat was. Het was 16.55 uur en ik weet dat vanaf 17.00 uur bij jou niets meer bezorgd kan worden. Heb nog even overwogen om die Kaaystooter met een taxi te laten bezorgen, maar dan was het ook te laat geweest, vrees ik. :(:(:(
    Kan ik het de volgende week nog goed maken?:):)

  79. @ Assendörper, dan voor straf maar vanaf de Pierik meelopen in de carnavalsoptocht met de Kaaystooter in de hand, op weg naar Drama, en hem plechtig overhandigen.

  80. Assendorper zo te zien aan het weer heb je deze week nog wel gelegenheid om bij Drama langs te gaan.
    Voordeel van de plantsoendienst is natuurlijk wel dat je met dit weer niet naar buiten gaat.

    Nu heb ik binnen nog wel wat plantjes staan, misschien kun je die verzorgen?;):D

  81. Bericht door ingrid, op 27 februari 2011 om 19:49
    @ Assendörper, dan voor straf maar vanaf de Pierik meelopen in de carnavalsoptocht met de Kaaystooter in de hand, op weg naar Drama, en hem plechtig overhandigen.

    Oh gut Ingrid, volgende week komt dat “drama” ook nog door Assendörp. Ook al niet meer aan gedacht. Ik weet niet wat er de laatste tijd met mij aan de hand is, maar je denkt toch niet dat ik zo maf ben om daarin mee te lopen?;D

  82. Jij denkt 1 drama in assendörp is genoeg, maar nee zo kom je er niet vanaf. Dit is nu al het 2e drama dat je vergeet. Dus voor straf mee in de stoet. Tis maar een klein stukje;D, mocht ik je bij de Kleine nog mee zien lopen dan geef ik wel aan dat je bent vergeten uit te stappen bij Drama in de assendörperstroate en mag je hem mij overhandigen.

  83. Nee heb helaas al afgesproken in de stad, maar anders had wel even bij de Pierik willen staan om hem te zien vetrekken, had hem best persoonlijk willen begeleiden naar Drama.

  84. Ik vrees, Ingrid, dat Assie zich vanavond en volgende week niet meer zal laten zien. Hij zal wel onderduiken tot we het vergeten zijn. 🙁

  85. Bericht door Dame, op 27 februari 2011 om 20:10
    Daarom is het zo’n goede straf, Assie…

    Dan loop ik voor straf wel mee. Laat me heel gemakkelijk overhalen.;)

  86. Koko gaat zaterdag ook bij De Pierik kijken, neem m’n dochtertje mee.
    Ik kies voor De Pierik zodat ik ook gelijk een balletje kan nemen.
    Denk dat ik daar zo rond 13.30 zal landen

  87. Bericht door Dame, op 27 februari 2011 om 20:29
    Ik vrees, Ingrid, dat Assie zich vanavond en volgende week niet meer zal laten zien. Hij zal wel onderduiken tot we het vergeten zijn.

    Dan ken jij Assie nog niet.;)

  88. Bericht door Koko Hattem, op 27 februari 2011 om 20:39
    Koko gaat zaterdag ook bij De Pierik kijken, neem m’n dochtertje mee.
    Ik kies voor De Pierik zodat ik ook gelijk een balletje kan nemen.
    Denk dat ik daar zo rond 13.30 zal landen

    Koko, we willen het wel graag gezellig houden. :D:D:D

  89. Bericht door Dame, op 27 februari 2011 om 20:47
    Dan ken jij Assie nog niet.

    Dat klopt. Na één intakegesprek kan dat ook niet anders, wel?

    Dan wordt het hoog tijd voor een tweede.:);)

  90. Bericht door Koko Hattem, op 27 februari 2011 om 20:48
    Assie kunnen we niet bij jou op het balkon gaan zitten met z’n allen?
    Neem ik gakballen mee

    Goed idee Koko, dan ga ik wel bij de Pierik zitten. 😀

  91. @Assendörper ; volgens mij heb je nogal last van je leunspieren. En wat is dat voor raar overleg in de Pierik, waarbij “overhandiging van Kaaystooter aan drama” niet eens op de agenda staat, maar toevallig in de rondvraag nog aan de orde komt?
    Voorlopig hoef ik geen Kaaystooter!
    Misschien ben je wel in staat om een foto van een Kaaystooter op dit log te plaatsen….

  92. Dame help me eens even, assie geeft aan het gezellig te willen houden.
    Komt dat nu omdat ik vanaf de andere kant van de ijssel kom

    Och Koko, ik had die reactie even gemist. Lijkt me toch stug dat Attemers niet welkom zouden zijn. Assie?:(

  93. Bericht door drama, op 27 februari 2011 om 21:11
    @Assendörper ; volgens mij heb je nogal last van je leunspieren. En wat is dat voor raar overleg in de Pierik, waarbij “overhandiging van Kaaystooter aan drama” niet eens op de agenda staat, maar toevallig in de rondvraag nog aan de orde komt?
    Voorlopig hoef ik geen Kaaystooter!
    Misschien ben je wel in staat om een foto van een Kaaystooter op dit log te plaatsen….

    De Taalpurist maakt de agenda op en heeft afgelopen zaterdag al het nodige te verduren gehad. Doeksen heeft hem helemaal gek gemaakt. Toch krijg jij binnenkort een Kaaystooter van mij.:) Ik heb geen idee hoe ik een foto van dat geval hier op het Log kan krijgen. 😀

  94. Bericht door Dame, op 27 februari 2011 om 21:14
    Dame help me eens even, assie geeft aan het gezellig te willen houden.
    Komt dat nu omdat ik vanaf de andere kant van de ijssel kom

    Och Koko, ik had die reactie even gemist. Lijkt me toch stug dat Attemers niet welkom zouden zijn. Assie

    Natuurlijk is hij welkom. Vorig jaar carnaval was Koko ook in de Pierik met zijn wereldberoemde gakballen.

  95. En wat is dat voor raar overleg in de Pierik, waarbij “overhandiging van Kaaystooter aan drama” niet eens op de agenda staat, maar toevallig in de rondvraag nog aan de orde komt?
    Voorlopig hoef ik geen Kaaystooter!
    Misschien ben je wel in staat om een foto van een Kaaystooter op dit log te plaatsen….

    Ik was er niet bij bij De Pierik. Ik weet dus ook niet wat een Kaaystooter is, want blijkbaar weten alleen de gasten dat, die toen aanwezig waren! Ik voel me daardoor “no member of the club”. Erg jammer! Dus alsjeblieft, geen stomzinnige geheimzinnigheid meer… gewoon een foto van dat ding op de site en klaar! >:(

  96. Eva De goede dingen van het leven zijn maar aan weinigen voorbehouden. Ik vrees dat kaaystooters een van die dingen zijn waar wij alleen van een afstandje naar mogen kijken.

  97. @Eva ik zal er de volgende keer een foto van maken maar dan moet ik wel snel zijn. Die dingen zijn zo speciaal dat ze rap weg zijn en staan niet op het menu.

  98. @ Eva, ik heb ook geen flauw id wat het is een kaaystooter. Maar wanneer ik in net zo’n flauwe bui ben als de rest dan doe ik mee. En anders denk ik loat goan.

  99. 21.53 uue lekkere zin van mij. Had zelf blijkbaar een minder helder moment dan jij assendörper.:)

    Ach Eva, heb nog maar weinigen van het log in real life gezien. En toch vind ik het leuk om meette kletsen, als ik daar zin in heb.

    En diegene die elkaar wel kennen hebben dan automatisch meer te delen met elkaar.

  100. Ingrid, ik zie na elke posting van mezelf ook allemaal typefouten en vergeten woorden staan. Ik had jouw zin prima begrepen, maar dat kan ook door de wijn komen.;)

  101. Mij niet assendörper, wordt meestal wel blij van beetje dom geouwe hoer. Wordt niet blij van dat stomme weer buiten, maar het zij zo.
    Ga de binnenkant van mijn ogen maar weer eens bekijken. De wekker gaat weer om 6.30 uur. Weltrusten.

  102. Nou Assie, mij soms wel.;) Heb net een ommetje gemaakt en kom als witte Dame terug: het sneeuwt weer. Lekker fris. Ga nu ook sluiten want moet morgen vroeger dan vroeg op. Weer lekker aan het werk.:)
    Welterusten allemaal.:-*

  103. Niemand had het goed :o:o:o

    AZ-FC Twente 14:30 uur

    Dame 1-3
    dick 1-0

    PSV-AJAX 14:30 uur

    Pappa Val 3-1
    Dick 0-1
    Zoon Dame 3-2
    Dame 1-0
    Drama 1-1
    Eva 1-2
    Doeksen 4-1

    Bericht door ingrid, op 27 februari 2011 om 13:16
    Goedemiddag Zwolle.

    psv-ajax 0-2
    az-twente 1-2

  104. Nieuwswaarde en Chatlog zijn volgens mij 2 woorden die met elkaar vloeken. Of heb je een post die bij het woord wetenswaardige ‘nieuwswaarde’ in de buurt komt?

  105. Bericht door dick, op 28 februari 2011 om 08:51
    Hét voordeel van het chat-log is dat je niet alles hoeft te herlezen wat je gemist hebt. Je hebt namelijk 99 van de 100x nixxx gemist

  106. @ El Rey, hoe ver vantevoren begint de kaartverkoop? Wil namelijk wel graag naar FCZ-RKC. had ik overigens al geschreven dat ik tegen Twente, dondersdicht bij je in de buurt zat? Had nog een gezellig schuimertje in gedachten, maar het was toch wel erg laat afgelopen.

  107. FC Zwolle ?? RKC Waalwijk
    Vrijdag 22 april 2011, 20.00 uur
    Stadion FC Zwolle

    Voor dit duel geldt een legitimatieverplichting

    Receptie FC Zwolle
    De kaartverkoop op het kantoor van FC Zwolle is van start gegaan. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kunnen er twee toegangskaarten gekocht worden.

    Internet
    De kaartverkoop via internet is van start gegaan.

  108. Dat zullen er niet minstens 2 worden Dick, maar 2:

    Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle, kunnen er twee toegangskaarten gekocht worden.

  109. De nieuwste cabaretvoorstelling van Youp van ’t Hek – Omdat de
    nacht op Nederland 1 (20:25 uur, 1.843.000 kijkers)

    Van de week nog eens 2 uur voor vrij maken. Ff terugkijken, heb helaas niet 120 minuten skerp kunnen kijken.

  110. @ Question MasterT: De mooiste uitzending tot nu toe!

    * Verborgen verleden (N2, 21:05)
    Voor een historicus weet Maarten van Rossem weinig van zijn familiehistorie die nauw verbonden is met thema’s uit de Nederlandse geschiedenis: kolonisatie, migratie en religie. En hij blijkt af te stammen van een historische figuur die in alle geschiedenisboekjes staat en naar wie bijna honderd straten zijn vernoemd.

    Maarten blijkt gewoon van Zeeheld TROMP af te stammen :o:o:o en heeft dominees en artsen als voorouders.

  111. Maarten was gister weer én erg lachen én van zéér hoog niveau….ze hebben nog nooit in zo’n korte tijd zoveel uitgezocht. Geestige zus ook “onze Maart’n” 😉

  112. De geluidsfragmenten van LangsdeLijn omkleden net het 3fm-journaal gelezen door Fleur…..5 wedstrijden vind ik minimaal…..hij gaf zelfs de scheids (die idd bar slecht was en na afloop arrogant) een 1/2 kopstoot.

  113. Na afloop, ppiieeeeuuuuwww ik dacht dat Marcel uit ze vel sprong! Maar ook tijdens de wedstrijd, continu dat smerige lachje op ze giechel:o

  114. goedemiddag,

    assie heb gisteren in de bierton ook eens een keer een kaaystooter geprobeert,man man man er was niet door heen te komen,heb al tegen jan gezegd dat het de naam kaaystooter niet mag hebben.
    hij bloosde er wel een beetje van.heb wel gezegd dat ik wel een goeie kaaystootermaker weet,dus er zit misschien wat in het vat voor je.
    en wij komen er wel uit met elkaar

  115. @Dick, geeeen idee ;D

    Trouwens, Roy heeft aan de bel getrokken. Hij vind het minder leuk dan gedacht en het was vooral ook moeilijker (ook financieel) dan gedacht. Hij heeft er voor gekozen niet door te gaan bij Lakeside. Ik ben blij dat hij deze keus nu heeft gemaakt en niet dat het al te laat was bv.

  116. Bericht door dick, op 28 februari 2011 om 14:17

    Wel eens van botjes gehoor zoals die van google en bing ect ect zeg maar hoeveel je er op je site wilt hebben

  117. Respect: op: Verkiezingen 2 maart
    buitendienst 28-02-11 16:23
    ——————————————————————————–
    Wat een zooi hier ga gauw weer naar wlz

  118. Wat wordt er op het pol.log weer vreselijk door vvd’er gezeurd over wat iemand de hele dag doet. Lijkt wel of er aan hem verantwoording afgelegd moet worden. Maakt ie zich druk over.

  119. Die volgende post is niet zo moeilijk….misschien is er wel een rondleiding (door mij verzorgd) te plannen ism WGS…gaan we Ramspol en Gemaal Stroink doen, om te stoppen bij de modernste RioolWaterZuiveringsInrichting van het Noorden én het Oosten….er is vast ook een terugkom dag mogelijk waarin we de Dijkwachtorganisatie zouden kunnen verbeelden 8)

  120. WGS heeft veel geld he, zeker in vergelijking met ons (NW-Overijssel en deel Drenthe) veel meer inwoners. Dus daar komt via de waterschapslasten meer geld binnen. Wij hebben overigens ook nog eens voor een % of 10 meegedaan met Ramspol….dat is écht een mooi project. Maar we concurreren niet, we steken juist veel van elkaar op. Er dreigt een nog heftiger samenwerking tussen WGS en ons aan te komen. WGS wijkt niet echt af van de rest….ze zijn daar ook erg innovatief….bovendien hebben ze het onvolprezen WeblogZwolle ontdekt als bron van gratis info-voorziening: SLIM!

    Heb bij ons eens gevraagd of er ook niet zoiets (laten zien natuurlijk) in Meppel, Steenwijk of Hoogeveen is…..niet dus. Nou ja dan doen wij het nog met de Knipselkrant én RTV Drenthe….die komt sterk op mij over.

  121. TV-nieuws: Anders dan in de gids:
    Nieuwsuur (N2, 20:57)
    Extra lange uitzending over de onrust in de Arabische wereld. Wat zijn de oorzaken en de gevolgen van de revolutie in die regio? Presentatie: Mariëlle Tweebeeke en Astrid Kersseboom
    Sportnieuws in Nieuwsuur
    (later en korter dan normaal)
    Cricket: samenvatting van WK-wedstrijd
    West Indies??Nederland in New Delhi

  122. Ook op tv: De beste voetballer ooit: Zinédine Zidane (RTL 7, 22:30 uur)
    Biografie over voormalig topvoetballer Zinédine Yazid Zidane (Marseille, 23 juni 1972). De ex-speler van Cannes, Girondins de Bordeaux, Juventus en Real Madrid werd in zijn carri?re wereldkampioen
    (in 1988), Europees kampioen (2000), won de Champions League, landstitels en nationale bekers.
    Hij speelde 108 interlands waarin hij 31 keer scoorde

  123. BBBode: Wéér een VVD-er bij P&W….Wie? De man die het debat met Cohen niet aandurft!

    Kunnen we dus mooi laten lopen.

    De Wereld Draait Door (N3, 19:30)
    Tafelheer: Jan Mulder
    – Boer Frank, zijn vriendin Anita, Yvon Jaspers en Henk Bleker bespreken de laatste uitzending van Boer zoekt vrouw
    – Jolande Sap, fractievoorzitter GroenLinks
    – Jack de Vries
    – Jort Kelder

    Holland Sport (N3, 20:25)
    Assistent-presentator: Willem van Hanegem
    – Deens Ajax-talent Christian Eriksen over de wedstrijd PSV??Ajax, zijn tweebenigheid en grote voorbeeld Michael Laudrup
    – Sebastian Langeveld vertelt over zijn winst in de semi-klassieker Omloop Het Nieuwsblad
    – Sportstrip: Vlaamse schaatser Bart Swings.
    Swings komt voor België uit op het WK Afstanden

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    Minister-president Mark Rutte over onder meer de economie en veiligheid

  124. BeeldBuisBode Beschouwingen…gelukkig geen gel*l over een vrouw zoekende boer:

    (Jean-Pierre Geelen (de Volkskrant) was onder de indruk van 10 jaar Je zal het maar hebben (zaterdag, Nederland 3, 543.000 kijkers). ??Het was het indrukwekkendste dat ik dit weekend op tv zag. Er valt veel af te dingen op BNN de laatste tijd. Sleetse formules; steeds dezelfde gezichten. Maar 10 jaar Je zal het maar hebben toonde weer eens het bestaansrecht van de omroep van wijlen Bart de Graaff.??

    Paul de Lange (Nu.nl) zag veel politici op tv, maar weinig Rutte. ??De premier dook wel op bij Uitgesproken (woensdag, Nederland 2, 483.000 kijkers), het opinieprogramma van Wakker Nederland. Voor een setje serieuzer vragen, zou je dan verwachten. Niets daarvan. Presentator Joost Eerdmans probeerde het op zijn manier nog wel even, maar het gezelligheidsvirus sloeg al snel toe. ⤽Het gaat zo goed dat u dacht: ik kan wel even gaan skiën?⤝??

  125. @ Dick,19.23 uur lijkt me leuk.
    @ Markel, ik weet van de waterschappen ook bijna niets, maar alles is weer te vinden op internet tegenwoordig. Het bestuurlijke gedeelte, en alles achter de schermen niet echt mijn interesse.

  126. @ Zwolse, die Boeve bij Berkum =
    zoon van Peter
    die keeper van Berkum, die zijn plek heroverd heeft, =
    zoon van Harry Bouwhuis
    Is die Tom Kars bij BQ
    ook een zoon van?

  127. Er lijkt nog weinig animo om de carnavalsoptocht voor Stap te volgen 😮 Wichert, jij bent er toch wel weer? En Joppuh? Sjonnie….oh, dan komt ut wel goed 😉

  128. Ramspol.
    Ik ben er een keer geweest met een bootje van Rijkswaterstaat. Heel indrukwekkend. Overigens een mooi, groot en ingewikkeld project waarbij vele overheden waren betrokken.

    Enige historie:
    Het Rijk heeft als eerste een analyse gemaakt dat er iets moest gebeuren ivm de waterveiligheid (onderdeel Deltaplan Grote Rivieren). Daarna heeft de provincie Overijssel een stuurgroep Ramspol ingesteld. deze heeft de studie naar de effectiviteit van de keersluis verricht en het gehele traject begeleid.
    In de stuurgroep waren vertegenwoordigd gedeputeerden waterstaatszaken van Overijssel en Flevoland, de HID van deRijkswaterstaat Overijssel en de dijkgraven van 7 waterschappen (voor de fusiegolf). Het secretariaat lag bij de provincie Overijssel.
    Dat is vaak de verdeling: de provincie is verantwoordelijk voor de planvorming en de besluitvorming (samen met Rijk) en waterschappen of (in andere gevallen) gemeenten voeren uit.

    Maar Dick, ik denk dat er vele WLZ-ers belangstelling hebben voor ee door jou te organiseren excursie naar de balgstuw.:)

  129. Rond de eeuwwisseling leidde ik eens een groep artsen uit Limburg rond. Erg geïnteresseerd en gewone (want vrije tijd) mannen….dat laatste bleek wel toen ineens de aandacht helemaal weg was.

    Wat bleek, geloof het of niet, er kwam uit het niets een praam langs met een stoer pedellende kerel en……een naakt zonnende mooie vrouw. Vlak voor onze voeten.

    Heb maar gezegd dat ik me bijzonder goed kon voorstellen dat ze dat ff belangrijker vonden……stond natuurlijk zelf ook vooraan om naar de mooie vriendelijke dame te zwaaien……oeps, dame 😮

Reacties zijn gesloten.