Carnavalsfeest in woonzorg combinatie “Fermate”

Zwolle – Vrijdagavond was het al weer voor de derde keer dat Carnavalsvereniging d’Oelewappers in woonzorg combinatie “Fermate”, gelegen aan de Händellaan te Holtenbroek, een daverend carnavalsfeest organiseerden. Grote initiator achter dit feest is Hennie Hoes, Grootvorst, lid van verdienste en mede-oprichter van d’Oelewappers, zelf al enige jaren woonachtig in de Fermate.

Hennie zou ook deze avond weer op onnavolgbare wijze aan elkaar praten! Om te beginnen was er vanaf 17.30 uur een boerenkoolmaaltijd, zodat de basis kon worden gelegd voor een mooie avond. En mooi was de avond zeker! Om 19.30 uur kwamen kapel De Zwolse Polle en Prins der Oelewappers d’lanoR, met in zijn kielzog het hof der Oelewappers de trap af en betraden zo de centrale hal van de Fermate, waar de feestavond zich zou gaan afspelen. Met optredens van kapel De Zwolse Polle, zanggroep Balatri Suolli, de dansgardes van d’Oelewappers, een heuse Elvis Presley en de enige echte Oelesisters steeg de stemming tot ongekende hoogten, zodat rustig gezegd kan worden dat de bewoners van de Fermate een prachtige avond hebben gehad. Om 22.00 uur was de avond voorbij, en trokken d’Oelewappers zich samen met de echte volhouders terug in het Grandcafe voor een after-party welke nog geruime tijd zou duren. Al met al was deze avond voor de bewoners van de Fermate zeer geslaagd, en voor d’Oelewappers een prima generale repetitie voor het het Carnaval 2011 in hun beide residenties De Oeleburcht (Cafe Bosch) en De Vrolijkheid.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Hennie en Piet vermaken zich vast uitstekend :D:D:D Hoewel ik Hennie (in de vrouwelijke vorm) ff niet kan plaatsen….De Piet die ik bedoel vermaakt zich volgens mij altijd wel uitstekend :D:D:D


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.