Mannen aangehouden voor mishandeling op Jufferenwal

Zwolle – Een 19-jarige man uit Hattem werd in de nacht van zaterdag op zondag 27 februari op de Jufferenwal aangehouden voor mishandeling. Hij zou een 21-jarig man uit Zwolle in een  horecagelegenheid zonder enige aanleiding in het gezicht hebben geslagen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De man uit Hattem kan een proces-verbaal tegemoet zien. Het voorval wordt nader onderzocht.

 

Op dezelfde locatie werd diezelfde nacht ook een 21-jarige man uit Lelystad aangehouden en ingesloten voor mishandeling. Een 27-jarig man uit Delft kreeg van de verdachte een glas bier over zich heen. Na een woordenwisseling en wat duw- en trekwerk tussen beiden gooide het slachtoffer een glas naar de verdachte. Vervolgens werd er over en weer geslagen en sloeg de verdachte de man uit Delft met een glas in het gezicht. Proces-verbaal wordt opgemaakt tegen de man uit Lelystad. Een aangifte is opgenomen. De politie onderzoekt het incident.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Mensen vinden het ‘gezellig’ om in Zwolle uit te gaan. Ik werk hier wel in de nacht, maar stappen doe ik hier zelden of nooit meer.


    ⚠️ Meld

  2. Mensen die hier werkzaam zijn en de hele week slapen in een Zwols hotel hebben ook weleens de behoefte om te gaan stappen in Zwolle,
    klein voorbeeldje maar.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.