Berkum – HHC naar 4 maart a.s. verplaatst

Zwolle – De bekerwedstrijd tussen zaterdaghoofdklasser VV Berkum en topklasser HHC Hardenberg wordt op vrijdag 4 maart om 19.30 uur gespeeld op Sportpark De Vegtlust in Zwolle. Het duel stond eerst op dinsdag 1 maart op de agenda maar is, in overleg met HHC en de KNVB, verdaagd naar een tijdstip dat aantrekkelijker is voor toeschouwers en spelers.

HHC speelt momenteel een klasse hoger dan de thuisclub, maar Berkum-coach Michel van Oostrum verwacht niet dat zijn team op voorhand kansloos is. “HHC is natuurlijk een uitstekende ploeg, die zich ook nog eens goed heeft versterkt na het afgelopen seizoen. Maar we gaan er met goede moed in, een wedstrijd tegen HHC is altijd leuk en geeft motivatie. We hebben er veel vertrouwen en zin in.” Datzelfde liet ook Berkum-spits Chris van der Meulen weten, na afloop van de met 1-4 gewonnen uitwedstrijd bij SDC Putten. “We kunnen nu van iedereen winnen maar ook verliezen, en dat geldt ook voor de bekerwedstrijd tegen HHC Hardenberg. We gaan er in ieder geval vol voor.”

In de vierde ronde van de Districtsbeker Oost zijn nu nog 32 clubs over. De winnaar van het duel Berkum-HHC Hardenberg krijgt in de achtste finale opnieuw met een interessante tegenstander te maken, namelijk de winnaar van de strijd tussen topklasser Excelsior ’31 uit Rijssen en ESC Elburg, dat uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Berkum – HHC naar 4 maart a.s. verplaatst”

Reacties zijn gesloten.