Duo steelt tas vol met nieuwe DVD’s

Op de Diezerkade zijn donderdagmorgen 22 maart een 22-jarige vrouw en een 28-jarige man, beiden uit Emmen aangehouden. Zij waren in het bezit van een tas met 29 splinternieuwe DVD’s.

Die tas met inhoud zou voor 20 euro’s gekocht zijn. De DVD’s (winkelwaarde 200 euro) werden in beslaggenomen en de herkomst wordt nagegaan. Tegen het stel wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. raar bericht… Ik koop ook wel eens 29 dvd tegelijk… mag je daar niet mee over straat lopen? Of is er door een (rechts)persoon aangifte gedaan van diefstal of heling?


    ⚠️ Meld

  2. Als je een bonnetje laat zien is er vast niks aan de hand, maar een prutsverhaal over 20 tientjes klinkt wel erg als euh, verdacht 🙂    ⚠️ Meld

  3. ‘jongeman, kunnen wij aantonen waar wij deze pond gehakt hebben gekocht? WAT? geen bon?? Hebben wij onze idkaart bij ons? NEE? Dan gaan we even mee naar het bureau, hoppa, 50 euro voor zonder id kaart lopen en een proces verbaal voor het voor handen hebben van gehakt zonder aan te kunnen tonen waar het vandaan komt…nederland, nazistaat in wording >:(


    ⚠️ Meld

Reageer