CDA Overijssel ontbijt met jongeren op station Zwolle

Zwolle – Woensdagochtend 2 maart ontbijten CDA-lijsttrekker Theo Rietkerk en Tweede Kamerlid Sabine Uitslag met jongeren van het CDJA Overijssel op het station van Zwolle.

’s Morgens vroeg vertrekt CDA fractievoorzitter Rietkerk met de CDJA’ers uit zijn woonplaats Kampen per trein richting Zwolle om daar de start van de verkiezingsdag in te luiden. De CDA-jongerenkandidaten delen wafels uit aan voorbijgangers en laten weten dat CDA Overijssel zich ook zeker inzet voor jongeren in de provincie. Rietkerk zal in Zwolle zijn stem ter plaatse uitbrengen. Wat betreft de campagne zegt Theo Rietkerk: “Het was een enthousiaste groene CDA-campagne met heel veel inzet van vrijwilligers, CDA-politici en CDJA-ers. Wij zullen het aantal zetels verzilveren in PS.” Het ontbijt is onderdeel van de 24-uurs verkiezingsestafette van het CDA. Door het hele land vinden vanaf dinsdag verkiezingsactiviteiten plaats. Dinsdag en woensdag werkt CDA Overijssel hier aan mee door de kanshebbers op de Noaberschapsprijs te verrassen.

CDA jongerenkandidaten: Christiaan Schrijver (nr.12, Kampen), Wietse Burger (nr.16, Deventer), Marc Bakker (nr.22, Enschede), Steven Boersma (nr.23, Zwolle) en Sander Smit (nr.25, Hof van Twente).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)