Programma Fusion of Dance Zwolle bekend

Zwolle – Met de bekendmaking van de gehele line-up kijkt Fusion of Dance Festival vooruit naar een daverend begin van het festivalseizoen. Want op 21 mei is het in Zwolle zover; verspreidt over acht area’s schotelen ruim zeventig nationale en internationale top-deejays een keur aan dancestijlen op het bord van de dansliefhebbers.

f_3.jpg

Het beste uit oude tijden herleeft met de lancering van Harddefinition, het nieuwe concept van High Energy Events.  Harddefinition  versus IHDS (= International Harddance Sessions ) staat compleet in het teken van de harddance. Samen met Fausto en Phil York van IHDS zal er een compleet nieuwe dimensie aan Fusion of Dance worden gegeven.  Harddefinition is de start van een nieuw begin. En wat voor een aftrap, met de Engelse  knalpijp Tom Harding achter de draaitafel, bijgestaan door onder andere A*S*Y*S , Fausto & Phil York, JP, Luca Antolini niet te vergeten MC Marxman. Lees verder…

Lipgloss behoeft inmiddels geen introductie meer. Net zoals erkende crowdpleasers als Hardwell, Sidney Samson, Funkerman, Gregor Salto en Quintino, die de beats op het open air podium aan elkaar zullen lijmen. Lekkerder housen dan op deze deejays met het zonnetje op je bol en het kabbelende water van de Wijthmenerplas op de achtergrond is onmogelijk.

Ook in de tent van Sound of Energy zal het kwik omhoog schieten met gevestigde trancehelden als Scott Project, Jochen Miller en Ummet Ozcan op het programma.
Net als de afgelopen twee seizoenen heeft Megabase je weer veel te bieden. Verwacht niet alleen een spetterende vuurwerkshow, maar onderstreep ook alvast headliners Zany, Tatanka, Noisecontrollers, The Pitcher en Avio. Het wordt beslist hard knallen op de grootste stage van het Fusion of Dance Festival, dat dit jaar doorgroeit naar vijftienduizend bezoekers.

Even verderop zullen in de Onlytechno tent tropische temperaturen bereikt worden, met de snerpende beats van Secret Cinema,  Rauwkost, de Thaïse draaitafelprinses Nakadia en het Belgische toptalent Hermanez. En naast de livesets van Egbert en Arjuna Schiks zal ook ons eigen talent Roy el Kei een exclusieve collabs sessie ten gehore brengen.

In de Fusion Lounge,  gelegen in het gezellige  Fusion Forrest, kun je op de deephouse-sounds van onder andere Bjorn Know-how en Timo T een heerlijke shuffle maken. Tevens is Fusion Forrest een prettige plek om juist ook even de voet van het gaspedaal te halen en te chillen met een cocktailtje in je hand.

fu_10.jpg

Van de overige twee stages blijft de line-up nog even geheim. Maar verwacht van de Smirnoff Cube een spectaculaire stage met spetterende DJ’s en positieve sferen. Ook SlamFM heeft haar eigen area, waardoor iedereen bij binnenkomst meteen verwarmt wordt door even verse als vette beats. Deze entree zal nog spoediger verlopen dan voorgaande jaren, waar  de ingang naar een andere plaats is verhuist met meer toegangspoortjes voor een vlotte doorstroom.

Overigens is – nog ver voor de eerste beats over de Wijthmenerplas zijn geschald – de toon en de sfeer al gezet op www. fusionofdance.nl. Dé site, die door vele partygangers al is genomineerd  voor de mooiste site van het festivalseizoen.

Evenals vorig jaar zal ook deze keer het festivalterrein vergroot worden, waardoor er meer ruimte bij de stages zal zijn. Op de festivaldag zelf zullen tussen station Zwolle Centraal en het festivalterrein pendelbussen rijden. De tickets hiervoor zijn verkrijgbaar via www. onlineticket.nl .www. Eventtravel.nl biedt vanuit heel Nederland busreizen naar Fusion of Dance aan, waardoor niemand een excuus heeft de derde editie van Fusion of Dance Festival te missen.

Koop nu nog tot 7 mei jouw Discount Ticket voor 35,00 euro (ex.fee) op www.fusionofdance.nl, www.paylogic.nl of bij Primera.


Lipgloss
Sidney Samson
Quintino
Hardwell
Gregor Salto
Nicky Romero
Funkerman
Bassjackers
Cuzco
Randy van Velde
Junior Rodgers
MC
Vika Kova 
MC:
Ambush

Megabase
Zany
Noisecontrollers
Tatanka  
Avio
The pitcher
Chain Reaction
Zentiments
Frequencerz
Beat Providers
ArmenianBoy
Solutio & The I’s
MC Renegade

Harddefinition
Tom Harding  
ASY*S  
Fausto  
Phil York  
Luca Antolini  
JP
Charly & Nazzz
Shock: force  
MC:
Marxman

 Onlytechno
Secret Cinema
Rauwkost
Hermanez  
Egbert (live)
Roy El Kei (Live)
Arjuna Schiks (Live)
Nakadia  
Spiranic
Tundra
 
Sound of Energy
Scot Project  
Leon Bolier
Jochen Miller
Ronald van Gelderen
Ummet Ozcan
Miss J
Tommygoff
Jerom
Magma
MC: Me’s

Fusion Lounge
Bjornsane
Timo-T
Melvin van der Geld
Bjorn Know-how
Cosmic  
Jay Mocio

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.