Recordpoging voor grootste carnavalsfoto

Zwolle – Komend weekend viert Sassendonk feest en het Zwolse carnaval behoort samen met Oldenzaal tot de beste van boven de grote rivieren. In het zuiden viert men het jaarlijkse feestje massaal, boven de rivieren creatief.

Rondje Sassendonk organiseert in samenwerking met Sassendonk on Air (SOA) tijdens het komende carnaval een heuse ‘rucörpoging’. Hierbij gaat het om met zoveel mogelijk verklede mensen op de foto te gaan. In het verleden beleefde Sassendonk andere opvallende pogingen; zo hadden wij hier ooit de langste polonaise en deden de Mafkikkers met honderden kassarollen een poging om het beroemde Guinessbook of Records te halen. Sassendonk wil zich zondag 6 maart onderscheiden met de grootste carnavalsfoto ooit. Wie weet halen wij met deze foto ook het beroemde Guinessbook!

Wanneer: zondag 6 maart 2011. Tijd: 15.00 uur Locatie: Grote Markt (bij het beeld van St. Michael die ook meedoet) Wie: iedereen is welkom, mannen,vrouwen, kinderen, verenigingen en groepen.

De speciale foto wordt maandag 7 maart gepubliceerd bij Rondje Sassendonk dat huis-aan-huis verspreid wordt. Ook is de foto die dag vanaf 12.00 uur gratis te downloaden. Doe mee en kom (koop)zondag verkleed naar de Grote Markt.

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Met carnaval heb ik “”gewone”” kleding aan, net als zovelen hier in “Sassendonk”. S taan we ook enigzins om bekend.:D:D:D


  Maak melding

 2. Je hebt het over gewone kleding, maar je zet het tussen haakjes. Je maakt dus niet duidelijk wat jij onder gewone kleding verstaat (ik vermoed overigens dat het geen gewone gewone kleding is).

  @wichert Het is ook mijn stad. Niet alleen van de gelegenheids-katholieken.


  Maak melding

 3. niet zo zuur!!!
  Ik haat carnaval, maar als anderen dat mooi vinden, laat ik ze mooi. Zal ook gewoon de stad in gaan.
  En het is ook de stad van gelegenheids-katholieken, dus al zij 1 x per jaar zo’n feest nodig hebben, laat ze dan lekker. Rest van het jaar kun jij rustig de stad in, zonder verkleede mensen die niet verkleed zijn.


  Maak melding

 4. @ zomaariemand, zie je dat je het wel begrijpt.
  Maar waarom moet de carnavalvierder nou weer een “gelegenheids katholiek” zijn? Verklaar je nader, maar zeg niet dat carnaval een katholiekfeest is.;)


  Maak melding

 5. Dat is het oorspronkelijk wel. En zou het nog steeds moeten zijn, inclusief de 40 dagen vasten. Dan zullen er een heleboel ‘echte’ carnavalvierders afvallen.


  Maak melding

 6. Kijk dat is een beter bericht, en van die andere hoor je ook niets meer. Ik ga ook carnaval vieren en het gaat weer erg gezellig worden.


  Maak melding

 7. Heerlijk even een weekend het masker af. Anders feest vieren dan normaal. Ik heb er zin in Zwolse Malloten in het proeflokaal!!!!


  Maak melding

Reageer