Zong Dolly Parton of was het playback?

Afgelopen zondag gaf Dolly Parton een concert in Zwolle. Maar zong ze nu wel of niet echt? Hebben de popjournalisten hun werk wel goed gedaan? Menno Pot, popjournalist van de Volkskrant, en Peter van Brummelen, redacteur van Het Parool, zijn vanavond te gast bij het programma van Felix Meurders ‘De Leugen regeert’ om hun visie hierover te geven. De uitzending is te zien op Ned 2 om 21:10.

Meer info: De leugen regeert

Artikel delen:
Reacties 2
 1. RIJSWIJK – De Amerikaanse countryzangeres Dolly Parton heeft tijdens haar concert in Zwolle in maart van dit jaar een aantal nummers geplaybackt.

  Dat heeft Parton toegegeven in een interview met het AD van zaterdag. “Bij drie of vier nummers stond mijn zang op band”, aldus de zangeres die er aan toevoegt dit al jaren te doen.

  Ontkende

  Een muziekcriticus van de Volkskrant die het concert bezocht, had het playbacken opgemerkt en erover geschreven. Concertorganisator Mojo ontkende achteraf in alle toonaarden het muzikale bedrog. Zo’n vier concertbezoekers eisten hun geld terug.

  Parton, die volgend jaar juni in Ahoy Rotterdam optreedt, zegt in het AD niet aan oplichting te doen. “Ik beloof nooit dat ik 100 procent live zing, wel dat ik een onderhoudende show neerzet.”

  Ik wist het ;D


  Maak melding

Reageer