Ruilmiddag voetbalplaatjes FC Zwolle

Zwolle – Heb jij de sticker van Jaap Stam al? Nee, maar Sjoerd Ars heb ik dubbel… Op woensdag 9 maart vindt van 14.00 tot 16.00 uur een grote ruilbeurs plaats in het Supporterscafé in het FC Zwolle stadion. Tijdens deze ruilbeurs kun je jouw voetbalplaatjes ruilen en je verzameling compleet maken. Echter, daar houdt het feest nog niet op… De FC Zwolle selectie is deze middag ook aanwezig. Vul je stickerboek aan met alle handtekeningen en uiteraard kun je met jouw favoriet op de foto!
De acht C1000 vestigingen in Zwolle en Hasselt voeren vanaf maandag 14 februari tot en met zaterdag 13 maart een unieke spaarcampagne. Bij de kassa’s van de supermarktketen wordt vier weken lang bij elke € 10,- aan boodschappen een gratis zakje met vier voetbalplaatjes uitgedeeld. Met deze voetbalplaatjes kan het unieke FC Zwolle voetbalplaatjesboek volgeplakt worden. In dit album komt niet alléén de gehele selectie van FC Zwolle aan bod, ook gaan we terug in de historie van FC Zwolle. Kortom, met dit album heeft iedereen een echt collectors item in zijn bezit. Het voetbalplaatjesboek is te koop bij alle acht supermarkt vestigingen voor slechts € 1,99. Spaar mee en moedig FC Zwolle aan om ze te laten doorstomen naar de Eredivisie!
Artikel delen:
Reacties 16
 1. Tja en dan moet je gaan afwegen wat je ”belangrijker” vind.

  Elftal 2 heb ik inmiddels ook.

  Welke moeten ze nog Ingrid?

 2. Ingrid & Natascha we beginnen gewoon onze eigen WLZ-ruilclub!
  Ik krijg nog een lijst van Natascha’s broertje, maar jouw lijstje kan er ook wel bij. Ik heb nog een hele stapel plaatjes liggen. Mail me maar.

 3. wij hebben nog nodig:
  elftal 2-5-7-10-18
  feest: 1e links boven
  B1: 3
  oud spelers: Fred Patrick
  Spelers n?: Saïd Bakkati en Danny Schreurs.
  Tenische staf enz: Art Langler; Claus Boekweg;Isaak Teunis; Erwin vloedgraven;Jenny Vennema

 4. voor mensen die op zoek zijn naar isaak teunis; die heb ik inmiddels ongeveer 8 keer 😛 Zwolfje heb ik ook nog wel wat van liggen, claus boekweg ook wel, elftal ook wel wat
  ik zie jullie 9 maart 😉

 5. Ingrid, ik heb voor je:
  Jenny Venema
  elftal 7, 18
  Isaak Teunis
  Fred Patrick
  Ik probeer je te mailen, kan morgen worden.

 6. Wij zijn heel blij met de hulp om ons boek vol te krijgen, zie je straks Natascha.:D

Reacties zijn gesloten.