Oogst van Overijssel zoekt muzikanten

Muzikanten opgelet! Over enkele dagen sluit de inschrijving voor deelname aan de Oogst van Overijssel. Tot 1 april kunnen Overijsselse bands, hiphopcrews, singer-songwriters en live-danceacts zich nog inschrijven. Wees er dus snel bij. Op de website van de Oogst kan je een inschrijfformulier downloaden.

De Oogst van Overijssel is als grootste provinciale talentenjacht dé manier om je als muzikant in the picture te spelen. Veel ervaring opdoen, spelen in leuke zalen en veel collega muzikanten ontmoeten. Meedoen kan in de categorieën Pop/rock, Hiphop, Singer-songwriter en Dance. Winnaars worden op diverse manieren ondersteund om verder te komen. Dit gebeurt door middel van prijzengeld, optredens en studiotijd. Ook zijn er mogelijkheden om deel te nemen aan de package tour “de IJssel Stroomt Over” met onder andere optredens op Eurosonic of de SENA Performers/PopNL Award.

Dit jaar wordt er geoogst in Almelo, Steenwijk, Nijverdal, Diepenheim, Enschede, Kampen, Zwolle, Hengelo en Deventer.

De Oogst van Overijssel is een initiatief van de stichting Kunst & Cultuur Overijssel. De Oogst van Overijssel wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel, de deelnemende gemeentes en FPPM (Fonds voor Podium Programmering en Marketing). Zie voor meer informatie www.oogstvanoverijssel.nl.

Artikel delen:

Reageer