Wederom winst voor FC Zwolle

FC Zwolle heeft in de thuiswedstrijd zondagmiddag tegen Cambuur Leeuwarden gewonnen met 2-0. Voor 3200 toeschouwers waren Korf en Soares de doelpuntenmakers aan Zwolse kant.

Met maar liefst 7 keer geel en 2 keer rood maakte arbiter v. Hulten er een waar kaartenfestijn van.  De Zwollenaren zijn inmiddels 9 wedstrijden ongeslagen en liggen prima op koers voor de 6e periode. FC Zwolle staat nu negende op de ranglijst. Wanneer FC Zwolle niet de laatste periode weet binnen te halen, dan kan de club via een goede eindklassering alsnog aan de play-offs mee doen. Hierbij geldt, dat de twee hoogst geklasseerde club’s die na 38 speelronden, geen periodetitel hebben behaald, ook in de play-offs spelen.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Hoe zit het nu als zwolle geen periode pakt, waar moeten ze dan eindigen om toch mee te doen met de nacompetitie?

  __________________________________________________

  Admin:

  De 2 hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisaties die na 38 speelronden, geen periodetitel hebben behaald, spelen ook de play-offs.  Maak melding

 2. Er vanuit gaande dat de Graafschap komende week kampioen wordt en zij al in het bezit zijn van een periodetitel zijn de bovenste 3 clubs zonder periode verzekerd van playoffs. Zoals we er nu voor staan is het voldoende.


  Maak melding

Reageer