Oriëntatiemiddagen Landschap Vrij en Gastvrij

Op donderdag 5 april en donderdag 10 mei organiseert het Landschap Vrij & Gastvrij van Landstede Beroepsopleidingen in Zwolle een oriëntatiemiddag voor diverse opleidingen. In het Landschap zitten de opleidingen Horeca, Facilitaire Dienstverlening, Recreatie en Toerisme (inclusief Luchtvaartdienstverlening).

De middagen zijn bedoeld voor de leerlingen die belangstelling hebben voor deze mbo-opleidingen op niveau 3 en 4. Veel leerlingen weten nog niet precies wat ze willen als ze aan een opleiding beginnen. Tijdens de middagen krijgen leerlingen een indruk van de opleidingen en van de manier van werken. Ook kunnen ze zien wat de voordelen zijn van studeren in het Landschap Vrij & Gastvrij.

Landstede heeft dertien Landschappen die elk verwijzen naar een interessegebied. In de Landschappen kun je je oriënteren op beroep en werkveld, je verbreden of verdiepen en op verschillende niveaus leren.

De middag duurt van 12.15 uur tot 15.30 uur en vindt plaats op onze locatie aan de Fuchsiastraat 1 te Zwolle. De leerlingen die interesse hebben in de dag op 5 april kunnen zich t/m 28 maart opgeven bij de Landstede Infoshop: 0800-0245666. Of ze kunnen een e-mail sturen aan info@landstede.nl. De opgave voor 10 mei moet uiterlijk 25 april binnen zijn. Na opgave ontvangt de leerling direct een bevestiging met een programma.

Artikel delen:

Reageer