Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 zoekt vrijwilligers

Zwolle – De aanmeldingen van vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen om het Bevrijdingsfestival Overijssel ook dit jaar weer te laten slagen lopen aardig binnen. Met nog zes weken te gaan is de hulp van mensen die zich nog niet hebben opgegeven, maar dit jaar wel graag mee willen helpen, zeer welkom. Aanmelden kan op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl , klik op de trui rechts op de pagina om je in te schrijven. Bij elke werkgroep staat een beschrijving. Hieronder een aantal werkgroepen uitgelicht.

Het Bevrijdingsfestival is vooral op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen in de op- en afbouw (logistiek). De logistieke ploeg werkt van 29 april tot en met 7 mei (30 april niet). Lijkt het je leuk om te zien hoe een festival tot stand komt en hoe snel Park Wezenlanden er weer uitziet alsof er geen festival heeft plaatsgevonden? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het onderdeel logistiek, voor de hele op- en afbouw periode of voor een paar dagen.

Voor de creatievellingen heeft het Bevrijdingsfestival Overijssel ook nog ruimte. Het decor team kan namelijk nog steun van meer vrijwilligers gebruiken. Het decor team zorgt voor de aankleding van het festival, ‘the final touch’. In het decorteam dien je beschikbaar te zijn van 1 tot 5 mei.

Voor bezoekers is er qua eten en drinken genoeg te verkrijgen op het festivalterrein. Niet alleen de bezoeker, maar ook de vrijwilligers en artiesten moeten eten en drinken. Het medewerkers restaurant is geopend vanaf 29 april tot en met 7 mei (met uitzondering van Koninginnedag). Om alle vrijwilliger hun welverdiende eten op te dienen heeft het Bevrijdingsfestival nog veel vrijwilligers nodig. Het mooiste is als je beschikbaar bent van 29 april tot en met 7 mei. Lijkt je dit leuk, geef je dan snel op via www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl .

Naast de programmering op de verschillende podia zijn er ook nog tal van projecten. Deze projecten hebben ook vrijwilligers nodig om te kunnen slagen. Lijkt het je leuk om bij een van de projecten mee te helpen en wil je meer informatie over de taak die je kunt krijgen, mail dan gerust naar aniek@niekvandersprong.nl .

Voor meer informatie kun je terecht op de website www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl . Heb je vragen of wil je meer informatie dan dat er op de website te lezen is, neem dan contact op met Aniek (aniek@niekvandersprong.nl ).

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Marsman was een goeie geweest voor het BFO. Als ex-Zwollenaar met frisse aangrijpende muziek als waar liefde begint & Tot je me verliet. Vrolijk en voor een zeer breed publiek lijkt me.

    Heb IOS hier (waar Marsman eerst in speelde, maar die helaas ter ziele is) ook al eens aanbevolen.
    —————————————————–
    Had Marsman anders wel bij VAN EIGEN BODEM verwacht….bij geen van beiden helaas.    Maak melding

Reageer