Aangehouden voor winkeldiefstal

Een 13-jarige meisje uit Zwolle is maandagmiddag 26 maart aangehouden voor winkeldiefstal. In een grootwinkelbedrijf aan de Diezerstraat nam zij aanstekers weg zonder die aan de kassa af te rekenen. Tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Nee, helemaal niet. Maar je ziet het steeds meer dat mensen het opvoeden overlaten aan instanties of de overheid. Bij de voetbal precies hetzelfde, als een kleintje in het hek klimt moet de steward er iets van zeggen, de ouders zitten gewoon op de tribune. Dat moest ik vroeger doen, werd mâ????n pa woest en dan flikte je het de volgende keer niet weer. Moet je eens gaan winkelen in stad, hoor je een moeder zeggen: â???Niet weer doen Jantje, dit was de laatste keerâ?? Deze opmerking heeft ze ondertussen al 8 keer gezegd, maar Jantje gaat gewoon door. En als je ouders je niet opvoeden zal uiteindelijk de overheid het moeten doen als je de grens hebt bereikt.


    ⚠️ Meld

  2. En als de overheid het doet is het ook niet goed, want dat is weer betutteling enz, en klagen de mensen steen en been op fora, waar de jongeren lezen dat het kinderachtig is en of de politie niets beters te doen heeft dan id-bewijzen vragen, fietslicht- en andere verkeerscontroles uitvoert. Niet zo gek dan dat deze jongeren ook overal tegenin gaan en schijt aan de wet krijgen.


    ⚠️ Meld

Reageer