Goed bezette punkrockavond in Popfront

Zwolle – Liefhebbers van punkrock zijn zaterdag 9 april allemaal in Popfront, want daar is een goed bezette punkrockavond. Op het podium staan drie bands: Midnight Menace, New Pokerface en Note To Amy.

De female-fronted punkrockband Midnight Menace speelt vanavond een thuiswedstrijd. De band, die wekelijks in Popfront oefent, bracht in 2008 hun debuut-EP ‘Fences’ uit. Die EP werd goed ontvangen. Punkrockriffs en catchy melodieën, in combinatie met de krachtige vocalen van zangeres Heleen, zorgen voor een overtuigende eigen sound.

Inmiddels zijn de opnames voor de gloednieuwe plaat ‘The Static State’ afgerond en klaar om omgezet te worden in een knallende live-set. New Pokerface is een rauwe,energieke, melodieuze punkrockband uit het zuiden des lands. Hun album ‘Another Day, Another Religion’ uit 2008 kreeg uitstekende reviews in de media. Op dit moment is de band bezig met het opnemen van een nieuw album. De mannen hebben een flinke lijst liveshows door heel Nederland op hun naam staan. Ook hebben ze tours gedaan in landen als Duitsland, Frankrijk en Spanje. Deze band staat live garant voor een flinke pot energieke punkrock!


Het vijftal Note To Amy combineert het beste van metal, emo en punkrock. De muziek van deze jongens klinkt authentiek, fris en kleurrijk maar tegelijk ook loud’n heavy! Verwacht bombastische drums, scheurende gitaarriffs en melodieuze zanglijnen. Met de release van hun album ‘Midnight Arsons/ Morning Ghosts’ op Graviton Music (begin 2011) is de band nu klaar om de wereld te veroveren!

De punkrockavond met Midnight Menace, New Pokerface en Note To Amy begint zaterdag 9 april rond 20.30 uur. De toegang is gratis. Het Popfront-muziekcafé is vanaf 19.30 uur geopend. Popfront is te vinden aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)