Voordelig naar theatervoorstellingen Muzerie

Zwolle – Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april geven cursisten theater van kunstencentrum Muzerie eindvoorstellingen voor het publiek.

Op vrijdag wordt ‘Shakespeare’s Nightmare’ uitgevoerd onder regie van Anne-Minke Meijer. Deze high-speed compilatie van vier klassiekers van Shakespeare zet een verwarrende parodie neer van Hamlet, Romeo en Julia, Macbeth en Midzomernachtsdroom. Goed opletten is verreist, want voor je het weet ben je de draad kwijt bij deze voorstelling. De vrijdagavond wordt vervolgd door de kleinkunst voorstelling “Roest” waarin de vraag wordt gesteld; hoe vastgeroest zit jij in een bepaald gedragspatroon, een bepaalde mening of in het verleden?

De zaterdagavond staat in het teken van de theatersportwedstrijd. Een aantal teams strijdt met elkaar om de roem van de improvisatie. De spelers zijn tot de tanden toe bewapend en vol theatersport ervaring.

Alle voorstellingen worden gegeven in Theater De Kerk, Bisschop Willebrandlaan 32 te Zwolle Op vrijdag 8 april start de voorstelling om 20:00 uur. De theatersportwedstrijd op zaterdag 9 april begint om 20:00 uur in. Kaarten zijn voor € 6,00 verkrijgbaar aan de kassa 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Artikel delen:

Reageer