Man gewond na klap door drietal

Zwolle – Een 38-jarige Zwollenaar werd op zondagavond 27 maart op de Burgemeester Roelenweg door drie onbekende mannen van zijn fiets geslagen. Hij passeerde het drietal vlak voor het viaduct richting Holtenbroek. Hierop werd hij door een van de drie mannen geslagen waardoor hij met zijn fiets over de kop sloeg.

 politie_logo_4.jpg

Het drietal, blanke mannen tussen de 20 en 25 jaar, fietste hierna verder zonder zich om slachtoffer te bekommeren. Het slachtoffer liep een gebroken kies, een snee in zijn kin en diverse schaafwonden op. Ook raakte zijn fiets beschadigd. De man deed op donderdagmiddag 31 maart aangifte De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844. Naar de mishandeling wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Het is niet alleen het veiligheids gevoel voor mij zelf. Maar ook voor mijn kinderen, ook zij gaan s’avonds de weg op met hun fiets. Naar de training, de stad in, en ik zit thuis met het vervelende gevoel, hoop dat ze niet één of andere malloot tegen komen, die het leukt vind on er gewoon op los te rammen.

 2. Gebleekte Geert had hier wel raad mee geweten……. als de signalementen anders waren geweest.

  Helaas, helaas…. allochtoon of autochtoon, overal komen hufters voor 🙁
  Totaal zinloos dit en het slachtoffer heeft er zelfs blijvende lichamelijk letsel aan overgehouden en geestelijk? Ik hoop dat hij er snel bovenop komt en dat het genoemde drietal snel in de kraag gevat kan worden en een passende straf kunnen krijgen.

 3. @WFvN….

  Gebleekte Geert had hier wel raad mee geweten……. als de signalementen anders waren geweest.

  blanke mannen uit polen met duits paspoort ?

 4. @jaap:
  Welke partij het wel oplost? Het woordje ‘wel’ doet suggereren dat die haatdragende schreeuwlelijkerspartij met allerhande louche figuren het probleem gaan oplossen. Maar die gaan niks oplossen; ze maken het op z’n minst erger.

  Welke partij het wel kan oplossen? Helaas kan ik daar geen antwoord op geven want veel vertrouwen in de overige politiek heb ik niet.

Reageer