Citymoves komt naar jou toe dit seizoen

Zwolle – Het nieuwe festivalseizoen staat weliswaar nog in de knop, maar de bloeiperiode heeft zich al aangekondigd met een heerlijk lentezonnetje. Het reizende stadsfestival Citymoves, georganiseerd door ALDA Events, zet momenteel de puntjes op de i van een toer langs Leiden, Alkmaar, Den Bosch en Zwolle. De mooiste plekjes in jouw stad vormen namelijk ook dit jaar het vertrouwde decor voor onze feestelijke stedentrip, met DJ’s op de mainstage zoals Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano en op de Live stage een aantal bekende popartiesten – van Alain Clark tot Partysquad.

 citymovessmall.jpg

In plaats van de feestvreugde zelf achterna te moeten reizen, komt de Citymoves karavaan gewoon bij jou thuis op visite. Met Ford als nieuwe hoofdsponsor laat het stedenfestival onder de noemer ‘Citymoves is moved by Ford’ de motoren brullen en de banden roken op de diverse podia. Met een grotere bezoekerscapaciteit, nóg meer acts en uitstekende bezoekersfaciliteiten zijn de komende vier edities een niet te missen kans om voor een zacht prijsje keihard te feesten.

Voor het derde jaar in successie maakt het Citymoves circus een tussenstop in Zwolle, waar de bezoekers in 2010 verwend werden met een breed muziekprogramma van dance en pop. Park de Wezenlanden vormt ook op 11 september wederom de locatie waar het stadse festival Citymoves in al zijn hevigheid gaat losbarsten.

Artikel delen:

Reageer