Zomerseizoen Doepark Nooterhof geopend

Zwolle – Zaterdagmiddag is het zomerseizoen van Doepark Nooterhof geopend. Bij het officiële gedeelte van deze opening waren het wethouder Erik Dannenberg en de voorzitter van het College van Bestuur Rob van Kessel, die met het op eigen kracht overvaren van het nieuwe voetgangerspontje de officiële openingshandeling verrichtten.

Het doepark is vanaf nu, inclusief het Theehuis Earthship weer dagelijks geopend van 10.00 tot een uur voor zonsondergang. Voor een impressie van de opening klik HIER. Het doepark werd, na een jarenlang overleg- en vergunningtraject en een grondige reconstructie, in 2009 geopend. Het park ligt aan de Goertjesweg midden in Zwolle en is een prachtige groene oase waar jong en oud volop kan genieten en kennis kan maken met allerlei aspecten van een groene leefomgeving. De geschiedenis van het park gaat 25 jaar terug. Doel van de toenmalige wethouder en naamgever Arie Nooter was, om mensen de waarde te laten ervaren van inheemse planten en de relaties tussen plant, mens en dier.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “Zomerseizoen Doepark Nooterhof geopend”

  1. Mooi filmpje.
    Inderdaad zoals de mevrouw in de witte bloes zegt waar kunnen kinderen nog lekker ongeremd spelen?

    Een minpuntje is dat het lawaai van het verkeer naar de marslanden zo aanwezig is. Misschien zou dat nog een keer op een natuurlijke wijze aangepast kunnen worden.

Reacties zijn gesloten.