Website Samen Berkum “LIVE”

Zwolle – Maandag 4 april as gaat de website Samen Berkum de lucht in; www.samenberkum.nl  Financieel ondersteund door Premie op Actie van de Gemeente Zwolle en de positieve reactie van wijkmanager Heleen Gansekoele is deze website gerealiseerd.

samenberkum.jpg

Samen Berkum is een initiatief van verschillende maatschappelijke organisaties in Berkum om de leefbaarheid in Berkum nu en in de toekomst te bevorderen en zeker te stellen. Op initiatief van Berkumstede is sinds het najaar van 2009 het actief maatschappelijk samenwerken in Berkum in ontwikkeling. Tijdens een grote brainstorm sessie in juni 2010 in De Hoofdhof – Berkum is een aantal thema’s gedefinieerd, waar verschillende regiegroepen zich actief mee bezig houden. Regiegroepen Samen Berkum: – Sociale Samenhang – Accommodaties & Faciliteiten – Sport & Gezondheid – Milieu & Duurzaamheid.

‘Synergie door samenwerking’is de kracht van Samen Berkum. Wil je meer weten over Samen Berkum, bijvoorbeeld om deel te nemen of een idee te opperen. Je bent welkom. Het meest praktische is om een mailtje te sturen aan info@samenberkum.nl Deelname aan een regiegroep kan vanuit een maatschappelijke organisatie, maar ook op persoonlijke titel, als je je maatschappelijke steentje bij wilt dragen.

Op dit moment is Samen Berkum met name op zoek naar mensen met affiniteit met duurzaamheid en milieu. Een enthousiaste maar kleine groep, die versterking kan gebruiken. Ook zoekt Samen Berkum naar een ‘rot in het vak’ in de wereld van subsidies.

Interesse in een andere regiegroep? Laat het weten via www.samenberkum.nl  

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)