Voorjaarsdebat Zwolle

De fractievoorzitters van de Zwolse gemeenteraad gaan op donderdag 19 april met elkaar in discussie tijdens het Voorjaarsdebat. Het debat wordt gehouden in de vestiging van Landstede aan de Fuchsiastraat. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Co Verdaas presenteert het debat. Het Voorjaarsdebat is een initiatief van De Peperbus, Omroep Zwolle en de raadsgriffie van de gemeente Zwolle. Het debat wordt uitgezonden op TV Zwolle op maandag 23 april om 13.00, 19.00 en 22.00 uur.

In het eerste deel van het debat ligt de nadruk op het thema uitgaan en cultuur. Martine Oldhoff van de Jongerenraad Zwolle zal een toelichting geven op het onderzoek dat de jongerenraad heeft verricht naar de mening van jongeren over het uitgaan in Zwolle. Jalmar Pfeiffer, voorzitter van het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) geeft zijn mening over het studentenleven in Zwolle. Het tweede deel van het debat wordt ingevuld door het publiek. Iedereen mag hiervoor onderwerpen insturen.

Wie een vraag heeft voor een politicus of wil horen wat de fractievoorzitters vinden van een onderwerp kan contact opnemen met de raadsgriffie via raadsgriffie@zwolle.nl of telefonisch via 038 498 23 76. De inwoners van Zwolle bepalen op deze manier waar het debat over gaat. Wilt u weten wat de raadsleden vinden van de plannen met Voorsterpoort? Bent u benieuwd hoe de fractievoorzitters denken over de ontwikkelingen op de Melkmarkt? Stuur uw vraag of uw suggestie voor een debatonderwerp naar de raadsgriffie. Aan de hand van de aangedragen onderwerpen wordt het tweede deel van het debat ingericht. Inzenden kan tot maandag 9 april.

Artikel delen:

Reageer