Jan Smit komt weer naar Zwolle

Na de enorme successen van het tournee in 2006-2007 waarbij Jan Smit ook in de stad Zwolle twee concerten gaf, staat er op veler verzoek weer een nieuwe tournee gepland. Vanaf januari 2008  gaat Jan weer op tournee, hierbij zal hij op donderdag 13 Maart 2008 en zondag 16 Maart 2008 weer twee concerten geven in de IJsselhallen.


Jan Smit in Zwolle

Na de albums ‘JanSmit.com’ en ‘Op weg naar geluk’ wordt er begin 2008 weer een album toegevoegd aan de discografie van de veelzijdige Volendammer.  Deze cd, de eerste sinds 2006, bevat grotendeels zelfgeschreven nieuwe liedjes.

filmpjes met Jan Smit en spectaculaire prijsvragen ga naar de speciale website van de Jan Smit komt naar je toe tour!  

 

Natuurlijk is een aantal daarvan te horen tijdens de tour die Jan met zijn 10-koppige band maakt langs de grote hallen in Nederland en België. Maar centraal staan toch de liedjes die de sympathieke zanger hebben gebracht waar hij nu is. Dus ook hits als ‘Vrienden voor het leven’, ‘Laura’, ‘Als de morgen is gekomen’ en ‘Cupido’ komen voorbij. Natuurlijk schuwt Smit zijn alleroudste songs niet. Ze maken nog steeds, op veler verzoek, onderdeel uit van zijn spectaculaire show. En behalve de te verwachten hoogtepunten staat ook een aantal speciale muzikale verrassingen op het menu…


Reserveer een compleet verzorgd arrangement!
Voor elk concert is er een arrangement te boeken. Een arrangement bestaat uit:
– een welkomstdrankje
– een driegangendiner
– een 1e rangskaartje
– een overnachting in een 3 of 4 sterren hotel
– een ontbijt

Arrangementen zijn te reserveren op aanvraag.

Reserveer snel kaarten! De kaartverkoop loopt storm!


Online reserveren
U kunt ook uw kaarten online reserveren. Het systeem reserveert dan voor u de best beschikbare plaatsen. Indien u precies wilt weten waar u zit, dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met ons callcenter via 0900-9203 (€ 0,45pm).

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer