Ziggo hoofdsponsor Bevrijdingsfestival Overijssel

Zwolle – Ziggo heeft zijn naam als hoofdsponsor verbonden aan het Bevrijdingsfestival Overijssel. Vorig jaar sponsorde Ziggo al het extra dance podium. Dit jaar kun je met vijf vrienden op een unieke plek op het podium zitten om te genieten van één van de 10 optredens. Daarvoor kom je langs bij Ziggo Studio in de Diezerstraat 40 en maak kans als Ziggo VIP in de Ziggo huiskamer op het podium te zitten. De winnaar is degene die het best het aantal toeschouwers raadt, die op een foto van het Bevrijdingsfestival van 2010 staan.

Daarnaast worden van zoveel mogelijk optredens op het Podium Wartsila en het Kink FM Podium opnamen gemaakt. Voor diegenen die een optreden hebben gemist of nog een keer wil bekijken, kunnen dat zien op youtube.nl/ziggo.

Dico Ariesen, retailmarketeer van Ziggo: “Wij waren in gesprek met het Bevrijdingsfestival Overijssel om te praten over een samenwerking, nadat we vorig jaar onze naam al verbonden hadden aan het nieuwe extra dance podium. De bezoekers van het festival behoren tot de doelgroep van Ziggo, daarnaast willen wij ook graag dit soort maatschappelijke initiatieven op muziekgebied steunen. Het Bevrijdingsfestival Overijssel is naar onze mening een perfect initiatief.”

Voorzitter Marius Woldberg van de Stichting Bevrijdingsfestival Overijssel is zeer verheugd met deze samenwerking: “In deze tijd is het lastig om sponsoren te vinden. De samenwerking met Ziggo komt als zeer gelegen. Het is dan ook geweldig dat Ziggo bereid is om dit jaar in te stappen als één van de hoofdsponsors!”

Artikel delen:

Reageer