Informatiebijeenkomst over project Spoorzonevisie

Op dinsdag 3 april 2007 organiseert de gemeente Zwolle een informatieavond over het project Spoorzonevisie. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 uur tot 21.30 uur in de kantine van AOC De Groene Welle, Koggelaan 7. 

Tal van ontwikkelingen, zoals de komst van de Hanzelijn, de groei van het aantal treinreizigers en diverse particuliere initiatieven, maken het nodig om een integrale visie voor het hele Spoorzonegebied te maken. Zo´n visie zal gaan dienen als kader voor alle ontwikkelingen die in de toekomst in het gebied plaatsvinden.  Sinds kort is de gemeente, in overleg met andere betrokken partijen, de thema’s aan het verkennen die in zo’n visie moeten worden meegenomen. Zij wil de visie eind 2007 klaar hebben en deze graag maken in samenwerking met andere belanghebbenden in het gebied, dus ook met bewoners, bedrijven en instellingen.

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt verteld hoe de visie nog dit jaar tot stand komt, welke stappen daar voor moeten worden gezet en hoe de gemeente bewoners en bedrijven daarbij wil betrekken. Uiteraard is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

Artikel delen:

Reageer