Pop-zang workshop Cultuurhuis Stadshagen

Zwolle – Tijdens de Week van de Amateurkunst organiseert het Pop&RockKoor Zwolle op dinsdag 17 mei een te gekke instroomworkshop voor nieuwe leden. Sinds een aantal maanden oefent het Pop&RockKoor in het Cultuurhuis in Stadshagen.

Dat er behoefte was aan een dergelijk koor bleek onmiddellijk door het aantal nieuwe enthousiaste leden dat er sindsdien bijgekomen is. Het koor zingt stevige rockmuziek en gave ballads, maar ook songs uit musicals ontbreken niet. Iedere dinsdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur staat het Cultuurhuis bol van de swingende klanken. Om te laten zien hoe eenvoudig meerstemmig zingen is met onze methode, stelt het koor mensen in de gelegenheid een keertje mee te doen met het instuderen van een lied. Hiervoor is het belangrijk van te voren een oefen CD op te halen. Dit kan tijdens de info-avond op 10 mei tussen 19.00 en 22.30 uur. Tijdens deze avond wordt tussen 19.00 en 20.00 uur informatie gegeven over het koor en is er gelegenheid om vragen te stellen. Mocht je dan niet in de gelegenheid zijn de oefen CD op te halen, is het verstandig van te voren een email te sturen, dan zoeken we een andere oplossing voor je. Deelname aan de workshop op 17 mei kost 5 euro inclusief de oefen CD.

Aansluitend aan de workshop op 17 mei geeft het koor om 21.30 uur een minioptreden om een indruk van ons repertoire te geven. De toegang hiervoor is gratis. Dus: 10 mei info-avond van 19.00 tot 20.00 uur, aansluitend koorrepetitie. 17 mei 20.00 uur de zangworkshop met aansluitend om 21.30 een mini-concert . Voor aanmelding voor de workshop kun je mailen: info@poprockkoor.nl Uitgebreide info: www.poprockkoor.nl.

Artikel delen:

Reageer