Warmlopers oefenen voor Zwolse Halve Marathon

Zwolle – Als voorproefje en uiteraard om de gesponsorde kledij te showen, liep gisteravond een grote groep fanatiekelingen het Zwolse Halve Marathon-rondje. De lopers, gekleed in wit met een ‘snelle’ gele streep, noemen zich de ‘Warmlopers‘.

warmlopers2044.jpg
Foto: Kor Klaver 

De groep heeft als doel om de 4 Engelse Mijlen en de Halve Marathon tegen een sponsorbedrag te lopen en op die manier geld op te halen voor Zorgboerderij Molenzicht en de Zwolse afdeling van Youth for Christ. Meerdere Zwolse bedrijven zijn enthousiast over dit initiatief en hebben daarom besloten om professionele hardloopkostuums voor de ‘warmlopers’ aan te schaffen. Gisteravond liepen ongeveer 45 van de in totaal zestig trotse lopers min of meer een ererondje. Vooruit, de dames en heren flitsten nog niet op de Zwolse fietspaden voorbij, maar door de professionele outfits zag het er heus wel ‘flitsend’ uit.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Met Paolo en Jan Bakker: Succes :D:D:D

  Oeps, Paolo zal toch wel op tijd terug zijn geweest, van de fotosessie, om de Barca-show van vanavond te zien 😮


  Maak melding

 2. quote: “De lopers, gekleed in wit met een ‘snelle’ gele streep”.
  Op de foto zie ik een lichtblauw shirt met een zwarte broek. Ben ik nou opeens kleurenblind, zijn mijn PC-instellingen verkeerd of zijn de outfits nu al verkeerd gewassen?


  Maak melding

 3. Volgens mij ben je niet de enige: ik zag ook een andere kleur op mijn beeldscherm en vroeg me al af waarom ze dan niet een close-up foto erbij zetten met de goede kleding op één loper… Dus verder gezocht op hun eigen website en ik kwam deze tegen:
  http://www.warmlopers.nl/Startpagina_files/shirt 2011 zwart.pdf
  Dat zal dan wel het goede shirt zijn (al kun je het pas goed zien als het geen tekening is, dus we wachten nog op een close-up mensen!)…


  Maak melding

Reageer