Benefietconcert voor ouderen in Peru

Zwolle – Zwollenaar Bram Mulde en zijn vriendin Marieke Ordelman, besloten 2 jaar geleden om een ouderenproject te gaan starten in Peru. Via Rik van der Ploeg, oprichter van de stichting kwamen zij terecht bij T’ikani (www.tikani.org) een stichting gespecialiseerd in sociale ontwikkelingsprojecten en zich richt op de zwaksten in de samenleving. Na onderzoek bleek er behoefte te bestaan aan extra aandacht voor de ouderen in Peru.

Ouderen in Peru vereenzamen, wonen tussen vier muren in boven op een berg, ver weg van alles. Er bestaat slechte voeding en hygiene, huisjes storten in elkaar bij zware regenval, buitenlucht krijgen zij niet omdat ze het huis niet uit kunnen komen en aandacht wordt hen weinig geschonken. Bram en Marieke hebben het project Yuyaq opgericht dat ‘oude wijze’ betekent. Zelf zeggen zij; ‘We willen hiermee uitdragen dat ouderen gerespecteerd en goed verzorgd moeten worden, en niet vergeten wegkwijnen’.
Om dit project te kunnen bekostigen zijn zij afhankelijk van giften.
Geld is er nodig voor het opknappen van de huisjes, het organiseren van activiteiten, het verzorgen van maaltijden etc.

Er wordt een spetterend benefietconcert georganiseerd waarbij je kunt genieten van topartiesten uit verschillende TV-Talenten shows, waaronder Nigel Brown onder andere bekend van The Voice of Holland.

You and I, wij kunnen samen onze krachten bundelen, om het leven van de verwaarloosde ouderen in Peru meer draaglijk te maken. Maar zonder bezoekers bij dit evenement kunnen de ouderen in Peru niet genieten van hun oude dag! Daarom ben JIJ bij deze avond uitgenodigd om je in te zetten voor de verwaarloosde ouderen in Peru.

Kom zaterdag 4 juni in De Lantaarn in Hellendoorn om te genieten van meerdere TOP acts! Tickets zijn verkrijgbaar via de website van De Lantaarn en de landelijke Free Record Shops. De deuren gaan open om 20.30u.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer