Zwolse senioren naar Volendam en Marken

Zwolle – Woensdag 25 mei kunnen Zwolse senioren met WijZ naar de vissersplaatsen Volendam & Marken. Dit stukje nostalgisch Holland wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht.

’s Ochtends vertrekt het uitje richting Volendam. De heenreis wordt onderbroken voor een kopje koffie/thee met gebak. Aangekomen in Volendam gaat u op de foto in Volendams kostuum, waarvan u een afdruk mee naar huis kunt nemen. Hierna bent u vrijaf om op eigen gelegenheid het vissersplaatjes te verkennen en over de dijk te wandelen. Vervolgens is er een gezamenlijke koffietafel met kroket, voordat er ’s middags met de boot van Volendam naar Marken gevaren wordt. Aangekomen op Marken, heeft u de tijd om rond te kijken, voordat de touringcar weer gereed staat voor de terugreis naar Zwolle.

De dagtrip kost € 52,- p.p. inclusief koffie/thee met gebak, groepsgewijs op de foto in klederdracht, koffietafel met kroket, bootovertocht van Volendam naar Marken en vervoer per luxe touringcar. Vertrek vanuit Zwolle is om 08.30 uur vanaf de Riethoek, Patriottenlaan 1. Terugkomst in Zwolle is ± 18.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden, WijZ tel. 038 – 8 515 700.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Marken is echt leuk ligt aan de overkant van de dijk Volendam. Misschien ligt de heen en weer er ook wel.
    Bij aankomst in Marken staat een museum-huisje waar je uitleg krijgt over o.a de geplooide gordijntjes etc.


    Maak melding

Reageer