Verkeersmaatregelen voor FC Zwolle – FC Den Bosch

Zwolle – Bij de wedstrijd FC Zwolle – FC Den Bosch die vrijdag 29 april vanaf 20.00 uur gespeeld wordt, worden naar verwachting 9.500 bezoekers verwacht. Er zijn verkeersmaatregelen nodig om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden. Van 18.00 tot 23.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes voor bezoekers aan de wedstrijd. Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion – voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen – is er ook parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland en Hogeland.

Op vrijdag 29 april van 18.00 tot 23.00 uur gelden er aangepaste verkeersroutes voor bezoekers aan de wedstrijd en het doorgaande verkeer naar een bestemming elders. Het Rechterland, het gedeelte gelegen tussen het Molenland en Hogeland, wordt eenrichtingsverkeer en dient tevens als parkeerterrein. De Boerendanserdijk, het gedeelte gelegen tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland, wordt eveneens eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan via de Ceintuurbaan en Boerendanserdijk naar het Rechterland rijden. Verkeer op de Ceintuurbaan wordt door middel van een tekstkar geïnstrueerd om te rijden naar de Boerendanserdijk.

Verkeer vanuit het noorden op de A28 wordt geadviseerd te rijden via afslag 21 Ommen via de Kranenburgweg naar het Rechterland – Molenland – Hogeland en omgekeerd.

Na afloop van de wedstrijd wordt automobilisten verzocht om te rijden via de Kranenburgweg en de A28. Dit heeft te maken met de werkzaamheden aan de bajonet/kruising de Ceintuurbaan – Meppelerstraatweg – Oude Meppelerweg. Doorgaande verkeer wordt verzocht te rijden via de Ceintuurbaan – A28 en omgekeerd. Verkeer met bestemming Berkum kan naar de Kranenburgweg rijden via de Erasmuslaan, Campherbeeklaan of de Kuyerhuislaan.

OV

Buslijn 3 van Syntus blijft haar normale route en tijden rijden onder meer via de Boerendanserdijk. De streeklijnen blijven tevens via het Rechterland rijden.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Boer eenmalig terug in doel FC Zwolle
  donderdag 28 april 2011 | 13:17 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 28 april 2011 | 13:19

  Tekstgrootte
  ZWOLLE – Diederik Boer staat vrijdag in het doel van FC Zwolle in de thuiswedstrijd (20.00 uur) tegen FC Den Bosch.

  De goalie is in beroep gegaan tegen de schorsing voor vier duels, die hem is opgelegd na de rode kaart tegen Sparta. De zaak dient dinsdagavond voor de beroepscommissie in Zeist, hangende het onderzoek mag Boer spelen.

  De terugkeer van de ervaren goalie komt trainer Art Langeler goed uit. “We zijn zeer tevreden over Leon ter Wielen, die de laatste twee duels heeft gespeeld. Maar met zijn routine is Boer belangrijk voor de ploeg. En we vinden de strafmaat na de rode kaart gewoon buiten de proporties. We hopen dat er in ieder geval een duel schorsing wordt geschrapt.”

  Langeler moet met Claus Boekweg en Jaap Stam ondanks de rentree van Boer enorm puzzelen om een degelijk elftal op de been te brengen. Vanwege schorsingen spelen Eric Botteghin en Jeroen Drost niet. Potentiële vervangers als Gieljan Tissingh en Rudy Jansen zijn geblesseerd, net als Joey van den Berg. Danny Schreurs haakte donderdag tijdens de training af met een enkelblessure, maar lijkt fit genoeg om te kunnen starten.

  Voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch waren donderdagmiddag nog een paar honderd kaarten beschikbaar. Het duel wordt ook uitgezonden door RTV Oost. Voorafgaande aan de wedstrijd (17.45 uur) speelt een team van FC Zwolle-voetballers, met onder meer Dirk Jan Derksen, Michel van Oostrum, Jan van Raalte en Gerrit Visscher, tegen Köge, waarin oud PEC-spits Jesper Rasmussen zijn opwachting zal maken. De Deense ploeg is drie dagen te gast in Zwolle.

  Vermoedelijke opstelling: Boer; Pot, Olijve, Van der Haar, Bakkati; Van Polen, Slot, Bakker, Wildschut; Schreurs, Ars


  Maak melding

 2. @ marcel
  zou justiana geen back meer spelen denk je. speelde tegen rkc wel slecht maar heeft het verder goed gedaan. misschien kan bakkati wel in het centrum en dan Olijve door naar het middenveld ipv Bakker?


  Maak melding

Reageer