Gewonden bij aanrijdingen

Zwolle – Een 23-jarige man is donderdagmorgen 28 april gewond geraakt tijdens een aanrijding op de Hortensiastraat. De man reed op zijn motor over de Hortensiastraat. Een 34-jarige automobilist uit Zwolle reed vanaf de Seringenstraat de Hortensiastraat op en zag daarbij de motorrijder over het hoofd. De motorrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Dezelfde morgen ontstond er een aanrijding op de Oosterlaan. Een 27-jarige vrouw uit Nijverdal raakte daarbij gewond. De vrouw fietste op de Oosterlaan en wilde afslaan naar de van Karnebeekstraat. Daarbij fietste ze tegen een auto aan die naast haar reed. De 46-jarige bestuurster van de auto verklaarde dat de fietser opeens linksaf sloeg, tegen haar auto aanreed en vervolgens ten val kwam. De 27-jarige vrouw liep door de val verwondingen aan haar rug op.

Donderdagmiddag raakte een 19-jarige vrouw uit Zwolle gewond tijdens een aanrijding op de Koningin Wilhelminastraat. De vrouw reed op haar fiets en wilde linksaf slaan om de Nieuwe Veerallee over te steken. Vermoedelijk heeft ze daarbij niet goed gekeken of er nog ander verkeer reed. Toen ze afsloeg werd ze aangereden door de bestuurder van een scooter die achter haar reed. Daardoor kwamen de vrouw en de bestuurder en passagier van de scooter ten val. De bestuurder en passagier van de scooter gingen er daarna vandoor. De politie heeft de vrouw naar de huisartsenpraktijk gebracht voor controle.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Zo dat waren veel aanrijdingen op één dag.De eerste 2 ongelukken gebeurden bijna op hetzelfde moment.
    Hoop dat het goed gaat met de betrokkenen.


    Maak melding

  2. Ik ben de 27-jarige vrouw uit Nijverdal die gewond is geraakt bij het ongeval aan de Oosterlaan. Nadat ik met de ambulance naar het ziekenhuis ben gebracht werd er daar geconstateerd dat er verder geen blijvend letsel was, alleen een flinke rugblessure. Ik ben meteen daarna naar huis gebracht en daar bijgekomen van de blessure, maar vooral de grote schrik.


    Maak melding

Reageer