DeltaWonen overhandigt cheques aan goede doelen

Zwolle – DeltaWonen is als woningcorporatie een maatschappelijk betrokken organisatie. De woningcorporatie maakt zich hard voor een samenleving die niemand uitsluit en die mensen uitzicht biedt op een betere toekomst op de terreinen, wonen, werk, vrije tijd en zorg. In dat kader stelt deltaWonen samen met de centrale bewonersraad 12.500 euro beschikbaar aan goede doelen- en activiteiten in haar werkgebied: de gemeenten Zwolle, Kampen en Oldebroek.

uitreiking_goededoelen_cheques_28042011.jpg

Op donderdag 28 april mochten scouting Jan Lijdinggroep (Zwolle), huttendorp Aalanden (Zwolle), nazorgcentrum Intermezzo (Zwolle) voor mensen met kanker, stichting Live Life (Kampen) voor mensen met een beperking, stichting aangepast paardrijden de Zwartendijkruiters (Kampen) voor mensen met een beperking en Wijk U (Wezep) ieder een cheque van € 2083,00 in ontvangst nemen. Onder het genot van een hapje en een drankje vond de feestelijke uitreiking plaats.

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming biedt deltaWonen nu en in de toekomst woonen leefkwaliteit, in het bijzonder voor mensen die dat niet zelf kunnen realiseren. Duurzaamheid is daarbij het leidende principe. Onder duurzaamheid verstaat deltaWonen het verantwoord omgaan met de aarde, met mensen en met geld, zonder afwenteling op andere mensen, andere werelddelen of op de toekomst.

Artikel delen:

Reageer