Deelnemerslimiet Zwolse Halve Marathon in zicht

Zwolle – Het gaat hard met de inschrijvingen voor de elfde editie van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival. Het grootste loopfestijn van Zwolle wordt weliswaar pas op zaterdag 18 juni gehouden, maar de deelnemerslimiet voor de Zwolse Halve Marathon is al bijna bereikt. Voor de twijfelaars is het nu dus zaak om snel een beslissing te nemen. De inschrijving voor de halve marathon wordt gesloten bij 4.000. Voor de Wavin 4 Engelse Mijlen kunnen 4.500 hardlopers zich inschrijven.

De groei van het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival lijkt onstuitbaar. De animo voor het loopevenement wordt elk jaar groter en de deelnemerslimiet steeds sneller bereikt. Het Zwolse Halve Marathon Festival is al tien jaar lang een bijzonder evenement. Sport en gezelligheid gaan hier erg goed samen. De hardlopers worden aangemoedigd door duizenden supporters en weten iedere keer weer harder te lopen door de aanmoedigingen van het publiek. Ook dit jaar zal het evenement groots worden. Dit maakt dat het Zwolse Halve Marathon Festival een feest is om te lopen en een feest om naar te kijken.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie www.halvemarathonzwolle.nl . Volg de laatste nieuwtjes over het Zilveren Kruis Achmea Zwolse Halve Marathon Festival via Twitter: www.twitter.com/arathonzwolle . En gebruik #zhm11.

Artikel delen:

Reageer