SCHIB-battle

Zwolle – Zwolse studentenverenigingen gaan met elkaar de strijd aan tijdens een wedstrijd die zal beslissen welke studentenvereniging het beste raad weet met diverse (lichamelijke) beperkingen.

Het platform Studenten Contact Hulp en Informatie bij Beperkingen (SCHIB) is er voor en door studenten met een studie- of functiebeperking. Dit kan van alles zijn: psychische stoornissen zoals autisme en PTSS, lichamelijke beperkingen of chronische ziektes. Maar denk bijvoorbeeld ook aan dyslexie en dyscalculie. SCHIB heeft als doel om de belangen te behartigen van studenten met een beperking.

De SCHIB-battle wordt donderdag 26 mei 2011 in het X-gebouw van de Hogeschool Windesheim uitgevochten. De (bestuurs-)leden van iedere deelnemende vereniging worden uitgedaagd tijdens een parcourswedstrijd. De onderdelen die aan de orde komen zijn: rolstoelrijden, lopen met een blindenstok en doof een onbekend parcours afleggen, waarbij het parcours wordt aangegeven door middel van non-verbale aanwijzingen. De kunst is om het parcours zo snel mogelijk en probleemloos af te leggen.

De winnaars zullen in studentcafé “Het Vliegende Paard” hun prijs in ontvangst nemen.

De SCHIB-battle

– Donderdag 26 mei 2011 tussen 16.00-18.00

– Locatie: X-gebouw Campus 2 (Hogeschool Windesheim) te Zwolle

– 19.00 uur prijsuitreiking in "Het Vliegende Paard", Voorstraat 18 in Zwolle

Artikel delen:

Reageer