FC Zwolle laat weer punten liggen

|   Laatste wijziging

Zwolle – FC Zwolle incasseerde vorige week thuis een forse tik toen het met liefst 3-0 onderuit ging tegen concurrent RKC Waalwijk, wat daardoor op gelijke hoogte kwam. Het doelsaldo van de ploeg van trainer Art Langeler is echter beter. Nieuw puntenverlies kon FC Zwolle zich dan ook niet permitteren, maar FC Den Bosch bleek vrijdagavond een geduchte tegenstander in het Oosterenk Stadion.

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_2.jpg

Interview met Bert Konterman: "Over en uit voor Zwolle" 

De thuisclub incasseerde wel een handvol kansen, maar Den Bosch was minstens zo gevaarlijk. De bezoekers stichtten in de omschakeling voor veel gevaar, terwijl de keeper van Den Bosch een sterk duel speelde. Mede door het sterke optreden van de Den Bosch-doelman kwam Zwolle niet tot scoren, waardoor het de titelkansen niet meer in eigen hand heeft, doordat concurrent RKC met maar liefst 7-0 van RBC won. De Waalwijkers namen daardoor de koppositie over van Zwolle. FC Zwolle staat nu tweede in de Jupiler League met 2 punten achterstand op RKC Waalwijk. Het doelsaldo is inmiddels ook 2 goals in het nadeel van Zwolle. Volgende week moet FC Zwolle uit naar Leeuwarden. Tegen SC Cambuur krijgt het nog een zware klus om zich alsnog als kampioen te laten huldigen, en dan moet RKC ook nog punten laten liggen.

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_5.jpg

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_3.jpg

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_7.jpg

 

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_4.jpg

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_6.jpg

28-04-2011_fc_zwolle-den_bosch_1.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

81 gedachten over “FC Zwolle laat weer punten liggen”

  1. Droevig dat ze zo af moeten gaan zoveel voor gestaan en nu krijgen ze de ballen er gewoon niet meer in.Ze hebben er alles aan gedaan maar het lukte gewoon niet . Heel jammer we zullen er nog hard tegen aan moeten de laatste wedstrijden voor decplay offs

  2. En het publiek liet zich van zijn beste kant zien. Klasse. Jammer dat de goals niet wilde vallen. Ook voor de spelers een zware teleurstelling.

  3. Voor de winterstop was zwolle onverslaanbaar en hadden ze een grote voorsprong op de concurrentie, na de winterstop heel veel punten verspeeld, hoe kan dit team zo in elkaar zakken, vrees dat zo als ze nu voetballen er geen promotie inzit. Heel jammer. 8)

  4. Er zijn een paar factoren die tot dit teleurstellende resltaat hebben geleid. Het trieste voorval in de fam. Ars, de onderschatting met zoveel punten voorsprong, en het feit dat een paar dagen voor de wedstrijd met RKC, in aanwezigheid van de spelers, er een vergadering was over het kampioensfeest in Zwolle. Fataal!

  5. Op RTV OOst naar deze wedstrijd zitten kijken, geen moment een ploeg gezien die kampioen wilde worden. Erg jammer voor de club en de fans, nu maar hopen dat het in de nacompetitie wel lukt, maar daar heb ik een hard hoofd in. Uithuilen en opnieuw beginnen.

  6. Aan de 12e man heeft het niet gelegen. Ben er schor van! Waar vandaag de voorhoede van Zwolle geen geluk had had de verdediging dat wel. Pff billenknijpen. Boer verrassend opgesteld, vond ik de speler van de wedstrijd. Klotezooi..

  7. Het hele seizoen heeft de selectie echt alle steun en krediet gekregen. Ook toen het minder ging is er nauwelijks een onvertogen woord gevallen, maar ze hebben het echt zelf laten afweten. Heb wel een boel inzet gezien en ik geloof wel dat ze er voor hun gevoel alles aan gedaan hebben. Er was het hele seizoen maar één wedstrijd waarin het écht moest en dat was deze, maar het beslissende verschil hebben ze deze wedstrijd nooit kunnen maken. Ze komen gewoon kwaliteit te kort.

  8. Jammer, volgende week winnen en kijken wat dat nog oplevert…en anders er gewoon vol voor gaan in de nacompetitie.
    Laat die punten in mindering Zwolle niet de das omdoen, dat zou heel zuur zijn.:(

  9. Komende wedstrijd tegen Cambuur moeten ze dik winnen en hopen dat RKC nu eens niet wint en dat ze dit geluk hebben dan zijn ze er nog.Alles kan in deze rare wereld .

  10. Zwolle heeft het niet meer in eigen hand, erg jammer.
    Gisteren heb ik wel een elftal gezien dat echt knokte, maar helaas niet kon scoren/

    Nacompetitie dan maar!

  11. De aap komt uit de mauw, ben je eredivsie onwaardig dan wreekt zich dat uiteindelijk toch wel. En met zo’n graftombe ben je ook al geen uithangbord voor het voetbal. Dit is alleen maar positief. RKC!

  12. Verwende voetbaljochies!!
    Terecht geen eredivie. Zwolle verdient het absoluut niet!!
    Dat krijg je er nu van als je verwende voetbaljochies in luxe auto’s laat rondrijden. Hoge salarissen, een luxe door de gemeente gesubsidieerde voetbaltempel en ga zo maar door.
    Maar liefst 13 punten voorsprong had FC Zwolle en wat doen ze …..denken dat ze de buit al binnen hebben.
    Pak die spelers is aan bestuur van FC Zwolle.En Gemeente Zwolle: steek geen euro meer in deze hopeloze verwende club.

  13. @haha

    mauw=mouw, zo moeilijk is dat toch niet?

    Ik heb vorig jaar anders ook genoten toen jouw rkc kansloos degradeerde en kijk er nu alweer naar uit om het komend seizoen weer mee te maken!!!!!

  14. Dit zag je 2 maand geleden al aankomen. Het oogstrelende voetbal van voor de winterstop is totaal verdwenen.
    Is Art tactisch toch niet zo sterk ? Kijkende naar gisteravond zag ik geen ploeg die vol voor de punten ging. Constant bleven er 4 a 5 spelers achter de bal spelen, waardoor je tegen een overmacht aan den bosch spelers kwam te staan. De balsnelheid lag veel te laag en laten we maar niet spreken over het wisselbeleid. Als je justiana inbrengt voor Bakker zegt dat toch al genoeg en dan 2 minuten voor tijd in blessuretijd nog een wissel doet, tja. Bij elke andere club had de trainer er al lang uitgelegen als je 15 punten en daarmee het kampioenschap verspeeld.
    Maar Art is een leuke babbelaaar maar kan de ploeg gezien het vertoonde spel niet meer motiveren. Passie en werklust mist al een aantal weken.

  15. Bericht door Marcello, op 30 april 2011 om 09:49
    Dan maar een Corteo doen tegen Langeler (net als 2 jaar geleden tegen het bestuur)? Wie wordt de zondebok.

    Dacht het niet, een corteo is een steunbetuiging!

  16. En met zo’n graftombe ben je ook al geen uithangbord voor het voetbal. Dit is alleen maar positief. RKC!

    Blijkbaar nog nooit binnen geweest?
    Iedereen heeft door de hoge tribunes goed zicht op het veld, en dat is toch het belangrijkste!

  17. Dat krijg je er nu van als je verwende voetbaljochies in luxe auto’s laat rondrijden. Hoge salarissen

    Jaloers?
    Deze salarissen vallen in het niet bij de eredivisie, waar spelers zomaar twee tot drie ton verdienen.

  18. Bericht door Edwin, op 30 april 2011 om 10:06
    Ik was vanochtend in de winkel en wat dacht je?

    Al het azijn was uitverkocht!

    Aha jij had alles al opgekocht, vandaar dat ik achter het net viste.

    Ps er is er hier maar een die zeikt en dat ben toch echt jij, je laat je te snel de kast opjagen 🙁

  19. Vandaar dat derk niks heeft kunnen vinden.. als je tenslotte ook opzoek was naar azijn.

    Erg jammer voor zwolle dit.. nu richten op de nacompentitie. en ga niet zitten zeuren over art.. ik bedoel als we kampioen waren geworden had niemand er iets over gezegt!!

  20. @zwolleschoon,

    hoezo luxe enz ?!? het zijn spelers van fc zwolle,
    blijkt wel dat jij totaal geen idee hebt waar je over probeert mee te praten. daarom lijkt het mijn verstandiger als je in de toekomst bij iedere topic over fc zwolle gewoon keurig verstek laat gaan,

    want zo’n zeikerige totaal nietszeggende toevoeging zit denk ik vrijwel niemand op te wachten!!

    beroepsklagers zonde goede argumenten….. Bah!!

  21. Ps er is er hier maar een die zeikt en dat ben toch echt jij

    Hahaha grapjas

    Bericht door Zwolleschoon!, op 30 april 2011 om 09:19
    Verwende voetbaljochies!!
    Terecht geen eredivie. Zwolle verdient het absoluut niet!!
    Dat krijg je er nu van als je verwende voetbaljochies in luxe auto’s laat rondrijden. Hoge salarissen, een luxe door de gemeente gesubsidieerde voetbaltempel en ga zo maar door.
    Maar liefst 13 punten voorsprong had FC Zwolle en wat doen ze …..denken dat ze de buit al binnen hebben.
    Pak die spelers is aan bestuur van FC Zwolle.En Gemeente Zwolle: steek geen euro meer in deze hopeloze verwende club.

    Dus dit is geen gezeik?

    En met zo’n graftombe ben je ook al geen uithangbord voor het voetbal

    Ook niet?

    Bericht door Stadshagenees, op 29 april 2011 om 23:34
    Op RTV OOst naar deze wedstrijd zitten kijken, geen moment een ploeg gezien die kampioen wilde worden. Erg jammer voor de club en de fans, nu maar hopen dat het in de nacompetitie wel lukt, maar daar heb ik een hard hoofd in. Uithuilen en opnieuw beginnen.

    Dit figuur kan zijn naam beter veranderen in ZEIKhagenees.

    Aha jij had alles al opgekocht, vandaar dat ik achter het net viste.

    Ps er is er hier maar een die zeikt en dat ben toch echt jij, je laat je te snel de kast opjagen

    En deze ook nog.

  22. Beste Edwin, gaat het een beetje? Jij bent hier aan het schelden, keer op keer, als er iemand ook maar iets kritisch over je clubje zegt. Beetje onvolwassen vind je niet? Ik heb gisterenavond naar die wedstrijd zitten kijken en ik heb met eigen ogen gezien dat FC Zwolle gewoon een hele slechte wedstrijd speelde, dat jij met je blauw-witte bril dat niet wil horen, prima, maar stop met die zielige en onvolwassen beledigingen aan mijn adres. Daar ben ik namelijk niet van gediend, heeft met beschaving te maken. Fijne koninginnedag verder.

  23. van de laatste 5 thuiswedstrijden er geen 1 winnen en maar 1 doelpunt…..dan verdien je het ook niet!. Misschien had de commerciele afdeling die actie voor een ‘seizoenskaart’ voor de laatste 5 thuiswedstrijden niet moeten organiseren haha
    anyway we gaan het ook niet redden in de play-offs na deze mentale knak die al weken niet verbetert. Volgend jaar doorselecteren en meedoen om de bovenste vijf. Fc zwolle je hebt een unieke kans laten liggen!! 13 punten voor en toch niet promoveren, het doet zo’n pijn!

  24. Lees ik daar nu iets over beschaving ?
    En dat van iemand die beweert voor dat “brave” ploegje uit de domstad te zijn.
    Proest……….

  25. Als je eén goal moet scoren, dan moet je zien dat je in balbezit komt. Zolang je dat niet bent, moet je met stoom uit de oren en schuim op de lippen JAGEN. Dat heb ik tegen den Bosch gemist. Er werd op die momenten veel te afwachtend gespeeld. Zeker bij de belangrijkste thuiswedstrijden (volle bak!) krijg je de 12e man massaal achter het team, als je zelf dat initiatief neemt, en de tegenstander zwaar onder duk zet; zeker met zo’n zwakke keeper als die van afgelopen vrijdagavond.

  26. Belachelijk term, succes-supporter! Iedereen is welkom voor 1 keertje of voor alle wedstrijden uit en/of thuis. Eerst zeiken dat FC Zwolle niet leeft onder de mensen en dan gaan zeiken over mensen die dan nu wel komen maar alleen omdat het goed gaat?! Pfff, zeiken om het zeiken dus…triest!!

  27. dat jij met je blauw-witte bril dat niet wil horen

    Dat kan ook niet met een bril, die is om te kijken.

    prima, maar stop met die zielige en onvolwassen beledigingen aan mijn adres. Daar ben ik namelijk niet van gediend, heeft met beschaving te maken.

    Bericht door Stadshagenees, op 29 april 2011 om 13:50
    Tuurlijk Edwin, omdat jij mee wil lopen in dat optochtje, moeten omwonenden hun auto elders parkeren….welja. Aan alle normale echte fans; Veel plezier vanavond!

    Als jij wil dat ik je normaal behandel dan zou jij dat ook moeten doen.

  28. Bericht door Edwin, op 30 april 2011 om 21:42
    Als jij wil dat ik je normaal behandel dan zou jij dat ook moeten doen.

    Waarom zou je iemand die op een kruising of doorgangsweg ging zitten serieus of normaal moeten nemen?

  29. Beste Ronald! Jij hebt niets begrepen van mijn eerdere reacties op o.a. jou geprovoceer. Ik ben inderdaad een beschaafde FC Utrecht supporter, ik scheld niet, ik zing geen kwetsende teksten, ik sloop niks en ik ben ook nooit betrokken bij rellen. Dus wat nou? In mijn eerdere reacties heb ik ook het wangedrag bij mijn club ten zeerste afgekeurd. Kijk jij maar naar jezelf en stop met allerlei onzin richting mij uit te kramen, want het slaat allemaal nergens op.

  30. Beste Oldschool, je wil hier dus iets van censuur toepassen voor iedereen die niet per definitie supporter van jouw club is? Heel apart en lekker transparant. Gelukkig bepaal jij dat niet voor mij, ik houd van voetbal en dus heeft dat mijn interesse. Mag ik hier wel reageren als ik volgend seizoen een seizoenkaart bij FC Zwolle heb?

  31. Stadshagenees houdt van voetbal, right. ik geloof er geen kl*te van dat jij een seizoenskaart voor utrecht hebt. Ik geloof het wel dat jij graag naar utrecht gaat omdat bv je baas er een seizoenskaart heeft en jij lekker gratis mee kan parasieten en interessant wilt doen in de businessclub, klaploper.
    Leg jij anders eens uit waar jouw liefde voor Utrecht vandaan komt? Die heb je vast niet, vertel bv maar eens iets over de geschiedenis van de club. Heb je wel eens een wedstrijd van Utrecht bezocht waar je een kaartje zelf voor moest kopen? Ik denk van niet.

  32. Beste stadhagenees…jij bent toch een fc utrechtsupporter, ik vraag mij af waarom jij steeds als eenzo fanatiek op FC Zwolle topics loopt te posten?? En als jij steeds zo negatief over de supporters en mn clubje loopt te bitchen zou ik jou wel graag een censuurtje op willen leggen ja..

  33. Stadshagenees woont in Zwolle en die stad gaat hem ter harte, oldschool73. Ik lees nergens dat hij FC Zwolle “afze*kt”, maar wel het kleine clubje ‘supporters’ die hun emoties soms niet kunnen beheersen. Datzelfde heb ik vaker van hem over supporters van andere clubs – ook FC Utrecht – gelezen. Ik snap niet wat er mis is met dat standpunt. Uit de club zelf komen die geluiden ook.
    Kennelijk kun jij – gezien de persoonlijke aanvallen op Stadshagenees – niet verdragen dat sommige mensen er een andere mening dan jijzelf op nahouden. Zul je in deze democratie toch aan moeten wennen.;)

  34. Beste John, je hebt een ruime fantasie, je laatste bijdrage is werkelijk hilarisch te noemen. Ik kom al jaaaren in de Galgenwaard en bezoek vrijwel iedere thuiswedstrijd. Ik zit daar op de hoofdtribune op rij 6 in vak E, voor die kaar heb ik dit seizoen 350,00 euro betaald. Mijn baas betaalt daar helaas geen euro aan mee. Doe niet zo ontzettend gefrustreerd man dat jouw club naar alle waarschijnlijkheid geen kampioen gaat worden. Promotie kan echter nog wel en dat is de normale Zwolle supporter (waar jij wat mij betreft, gezien je overspannen reacties hier, niet toe behoort) van harte gegund. Omdat ik hier sinds een aantal jaren met bijzonder veel plezier woon (met meer plezier dan in Utrecht overigens) volg ik ook de verrichtingen van FC Zwolle, omdat ik van voetbal houd. Lijkt me niet verboden toch? Ik heb de laatste 2 wedstrijden live gezien en in de ene wedstrijd was de tegenstander (RKC) een klasse beter en in de andere wedstrijd tegen Den Bosch bakte FC Zwolle er niets van, let wel dat is mijn bescheiden mening en die mag ik hebben volgens mij. Als ik die mening hier ventileer krijg ik allerlei vreemde verwijten naar mijn hoofd geslingerd, die niets met fatsoenlijk discussieren te maken hebben. Jammer, maar kennelijk zijn jij en je vriendjes niet in staat om met iets meer afstand naar je club te kijken. By the way, mijn club gaat dit seizoen geen Europees voetbal halen en op basis van wat er met name na de winterstop is gepresteerd is dat ook meer dan terecht. En verder hoop ik dat FC Twente kampioen wordt, zij hebben namelijk over het hele seizoen genomen het beste voetbal gespeeld. Zo mijn beste John, nu jij weer, geniet van het mooie weer, misschien kom je wel tot rust. Je zo ontzettend opwinden over de belangrijkste bijzaak in het leven, voetbal, is namelijk erg slecht voor je hart.

  35. Ok, het is me duidelijk. Je bent geen Zwollenaar. De binding die wij met onze club en stad hebben ken jij niet aangezien je dat ook niet met utrecht hebt. Daarom is het makkelijk om met je morele vingertje te wijzen ipv je in te leven in de fcz supporter en het fanatisme wat er bij hoort.

  36. John, ik ben in Zwolle geboren, mijn ouders ook, sterker nog, de vader van mijn vader, zijn vader en daar de vader van zijn hier geboren.

    Mag ik nu zeggen dat FC Zwolle er na de winterstop hard op achteruit ging, en op basis van de resultaten ze geen plek in de eredivisie verdienen?

    Mag ik nu zeggen dat ik het gedrag van een kleine groep supporters de naam supporters niet waardig vind?

    Mag ik nu zeggen dat je je hier zeer kinderachtig en op de man speelend zit te zieken?

    Mag dat?

  37. Japser dat mag je idd zeggen .

    Laat diegene die vinden dat ze met een clubhart de boel verzieken en vernielen maar denken dat alleen zij het beste met de club voorhebben ze worden nl toch de hand boven het hoofd gehouden !!!!!

    Of mag ik dat niet zeggen ??????

  38. Hahaha, Japser, jammer dat het telkens zo lang duurt voordat er een iets normaals uit je mond/vingers komt. Als jij nu altijd gewone normale antwoorden geeft dan hoeven we ook niet zo lang met jou aan de slag om je fatsoen bij te brengen. En dat geldt ook voor jou stadshageneesie.
    Zeg nu eens iets positiefs over je ge-wel-dig-e Fc Zwolle stellingen, je kan het best!

    Zwolle verdient het om in de ere divisie te spelen omdat de supporters en de stad Zwolle een erediviewaardige club heeft. Zwolle is een club die het hele seizoen mooi en verzorgd voetbal gespeeld. geen enkele club heeft Zwolle kunnen dicteren dit seizoen tot het slot van de competitie. Zwolle ontbrak het aan geluk en doortastendheid. Ik vind dit wel iets wat je het team mag verwijten en supporter van Zwolle blijven we toch.

    De supporters van FC Zwolle en andere clubs hebben er supporters bij zitten die vanuit hun fanatisme keuzes maken die niet gelijk zijn met de keuzes van alle supporters. Van hieruit is elke supporter verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. Andere supporters kunnen hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden al proberen jullie dat aardig door ongenuanceerd te blaten en de Fc Zwolle aanhang na te trappen op het moment dat ze al op de grond liggen.

    Op de man spelen? Ik noem het liever een een-tweetje!

    En al mag je al 100 jaar in Zwolle wonen. Dat maakt je nog geen Fc Zwolle supporter. Wij hebben een rijk verleden vanaf PEC tot FC Zwolle waar veel verdeelheid onder de Zwollenaren heerst. FC Zwolle is er niet al generaties lang met de paplepel in gegoten wat je bij andere clubs vaak wel ziet.
    De Fc Zwollesupporters maken zelf bewust een keuze om hier in hun eigen stad hun club te steunen. Ze kunnen ook hun heil zoeken aan de andere kant van Nederland als ze allen van voetbal houden. Want als je alleen van voetbal houdt dan heb je een zware liefde bij Zwolle.

  39. Bericht door John, op 1 mei 2011 om 18:15
    Als jij nu altijd gewone normale antwoorden geeft dan hoeven we ook niet zo lang met jou aan de slag om je fatsoen bij te brengen.

    😮 Zit je op de stoel van een rechter?

    Je praat in het meervoud wie zijn we? Die herrie schoppers?

  40. Iedereen die het niet met John eens is, moet vertrekken op straffe van persoonlijke aanvallen en beledigingen. Het enige onoirbare dat ik van Japser heb gehoord is het woord ‘bavianen’, maar wat Stadshagenees en hij daarna over zich heen hebben gekregen slaat nergens op.

  41. ach Dame hete kolen houden elkaar warm maar niet immer.

    @John in de maatschappij gezien blaf jij dan ook mensen weg of sla je hun weg? Ik ga voor jou geen centimeter aan de kant.

  42. Hahaha, Derk wie heeft het over blaffen en slaan? Ben jij zo’n agressieveling? Triest zeg… De maatschappij kan makkelijk zonder jou hoor, macho.
    @Dame, liev dat je voor Plantje en Stadshageneesie opkomt, maar als je er iets uit wilt halen kan misschien beter even oldschool benaderen.
    😉

  43. Hahaha, oldschool. Kijk uit voor kapitein haak!

    @Derk, morgenvroeg denk ik nog precies zo over jou en jij over mij dus tja…

  44. Dat je het lef hebt om andere te betichten van gebrek aan fatsoen is mij een raadsel.

    En hou eens op met woorden verdraaien van iedereen die niet exact jouw mening heeft.

  45. Bericht door John, op 1 mei 2011 om 20:55
    Hahaha, oldschool. Kijk uit voor kapitein haak!

    @Derk, morgenvroeg denk ik nog precies zo over jou en jij over mij dus tja…

    Zou het? Kom je een biertje drinken?

  46. John, je reacties hier worden steeds lachwekkender en je bent door mij niet meer serieus te nemen. Je poneert hier een stelling als dat ik geen binding met de stad Utrecht zou hebben, nee tuurlijk niet joh, daarom ga ik ook naar alle thuiswedstrijden vanuit Zwolle in Utrecht kijken. En het fanatisme wat daarbij hoort??? Wat versta jij daar precies onder? Ik heb geen idee en ik hoef het ook niet te weten. Je manier vanr reageren hier zegt alles over jou en niet over mij. Laat ik het daar maar bij laten. Succes verder met je blinde fanatisme voor FC Zwolle.

  47. heb nog een vishaakje in mn vinger. krijg em er niet uit omdat mn ogen me in de steek laten. De vis is er al wel af trouwens mocht je bang zijn voor vissen

    Jij lijkt me sowieso het type dat elke vis kwijtraakt en alleen met het haakje in zijn poot blijft zitten.:P

  48. Goedemorgen Derk,

    Nee, is nogsteeds hetzelfde hoor. Carpe diem of misschien beter….Skol!

    Voor de FC Zwolle fans, nog iemand naar Cambuur uit?

  49. Zul je zien, FC Zwolle wint dik van Cambuur en RKC verliest! Dan zijn we verdiend de rechtstreekse kampioen!!
    Forza Zwolle!!

Reacties zijn gesloten.