Gratis meetrainen bij basketbalvereniging Be-Quick ’28

Zwolle – Wil je erachter komen of basketbal bij jou past? De hele maand mei kun je gratis meetrainen bij basketbalvereniging Be-Quick ’28 in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat.

Be-Quick’28 geeft sporters op dinsdag 10, 17, 24 en 31 mei de gelegenheid om kennis te maken met basketbal. De vereniging heeft voldoende ruimte voor nieuwe leden bij zowel de dames- als de herenteams. Ook jeugd is van harte welkom. Bij voldoende belangstelling wordt voor deze groep een aparte training georganiseerd. De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Deltion, ingang Obrechtstraat, Zwolle. Er zijn geen kosten aan verbonden en opgave is niet nodig.

Wil je meer weten over basketbal, Be-Quick ‘28 of de proeftrainingen? Kijk dan op de website www.bequick.net Bellen kan ook: Bram Vermeer, tel. 06-45460510. (Na 15:00 uur).

Be-Quick ’28 is een Zwolse basketbalvereniging met drie herenteams en een damesteam. De vereniging heeft een voltallig bestuur, coaches, trainers en actieve leden. Naast basketballen op verschillende speelniveaus is ook gezelligheid en sociaal contact een belangrijk aspect binnen Be-Quick ‘28.

Artikel delen:

Reageer