Uitbreiding bestuur voetbalvereniging Be Quick ’28

Zwolle – Het bestuur van de voetbalvereniging Be Quick ’28 is blij te kunnen melden dat er de afgelopen week twee nieuwe bestuursleden bij zijn gekomen. Het gaat om Marco Heetjans en Marco Bos.

Marco Bos zal gaan fungeren als penningmeester en neemt daarmee het financieel beleid voor de komende jaren op zich. Hij zal operationeel worden ondersteund door de financiële commissie. Marco Bos zal door het bestuur op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering worden voorgedragen. Marco is tevens speler van het 8e elftal van Be Quick.

Marco Heetjans is geïnstalleerd als bestuurslid technische zaken. Hij zal het volledige technisch beleid voor de komende jaren uiteen gaan zetten. Hierbij wordt hij operationeel ondersteunt door de technische commissie, waarbinnen o.a. Hielco Terwal en Martin Veldwijk al actief zijn. Naast zijn werk als bestuurslid zal Marco ook actief blijven als trainer van Dames 2. De technische commissie is inmiddels bezig om de invulling van de trainersstaf voor het komende seizoen af te ronden.

Naast Henry Beekman (voorzitter), Rutger Weijsenfeld (secretaris) en Marcel Vink (accommodatie) beschikt Be Quick met deze twee nieuwe leden weer over een voltallig bestuur. De afgelopen maanden hebben vrijwel alle commissies een volledige bezetting gekregen. Daarmee kan Be Quick zich gaan richten op de toekomst en de uitdagingen die hen nog te wachten staan!

Artikel delen:

Reageer