Podium De Doorbraak toont Overijsselse top

Zwolle – Met trots presenteert KCO de Overijsselse band Striking Justice op podium de Doorbraak tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel op 5 mei. Deze band vervangt Face the Fact. Ook heeft het podium een Twitter-scherm en wordt de hele dag vastgelegd op film door 3VOOR12/Overijssel.

Via #dedoorbraak kunnen bezoekers en andere geïnteresseerden de hele dag volgen wat er op het podium gebeurd. Ook kunnen zij zelf berichten achterlaten en zo laten weten wat zij van de optredens vinden.

Deltion College filmt voor 3Voor12 podium De Doorbraak. Backstage interviews met de bands maken deel uit van de opnamen. De film is binnenkort te zien via de YouTube-kanalen van De Doorbraak en 3VOOR12Overijssel.

Deze energieke band uit Hengelo is slechts een maand van te voren ‘gestriked’ voor een optreden op podium De Doorbraak. Zij spelen met de snelheid van old school hardcore, de harde breaks van metal georiënteerde bands en de flow van rock ’n roll, samengesmolten tot een eigen sound. Face the Fact was helaas op het laatste moment genoodzaakt zich terug te trekken.

 

Artikel delen:

Reageer