Bevrijdingsdag Zwolle Radio 538 Outdoor Disco

Zwolle – Het Rodetorenplein in Zwolle is op 5 mei de locatie om helemaal los te gaan in de openlucht discotheek. High Energy Events zet dan in samenwerking met Las Rosas Events en Radio 538 de grootste openluchtdiscotheek in Zwolle neer. Adele, Lady Gaga, Usher, Snap, Opgezwolle, U2, 2 unlimited en veel meer vette tracks dat is de sound die je kunt verwachten op 5 mei.

De top 40 aller tijden, je kunt het zo gek niet bedenken of de dj’s Lindo Duval en Robin Leferbe van Radio 538 laten het uit de boxen knallen. Het muziekfeest begint om 14.00 uur met DJ Stephan die ook bekend staat als de ‘Vinyl Debiel’, daarna zullen de Dj’s van 538 het feest voortzetten. Het Rodetorenplein wordt omgebouwd tot één grote openlucht discotheek. Loepzuiver geluid en een dikke licht show dat is wat jullie van 538 On Tour mogen verwachten. Dus wil je Bevrijdingsdag vieren met classics uit de jaren 80 en 90, maar wil je ook de nummers van nu horen……. Meld je dan op 5 mei op het Rodetorenplein in Zwolle!

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Is dit de vervanging voor het gemis aan DANCE in Park Wezenlanden? Ik hoor en lees veel dat mensen overwegen om naar het Bevrijdingsfestival in Enschede te gaan.


  Maak melding

 2. @Marcello iederen is vrij om te gaan en te staan waar ze willen.
  Het is voor de organisatie geweldig de opkomst van vorig jaar. Maar van mij persoonlijk mogen het er best een paar minder zijn.


  Maak melding

 3. Er is wel dance.. alleen niet op het festival.. wel in Hedon.. 😀 kost je wel 15/20euro
  En waarom mag deze outdoor disco dan wel, en geen liberator? 😮


  Maak melding

 4. @adnil,

  Zou vast te maken hebben met t soort muziek wat er gedraait word. Velen van de oudere generatie kunnen dat niet waarderen. Gelukkig zet de organisatie er wat anders neer.. 8)
  voor de liberator indoor? krijg je als je een ticket koopt ook muntjes ervoor terug of hoe werkt dat?


  Maak melding

 5. Bericht door ingrid, op 2 mei 2011 om 20:36
  @Marcello iederen is vrij om te gaan en te staan waar ze willen.

  Dat is op 4 en 5 en 6 mei in de Wipstrik en Assendorp echt niet zo Ingrid 😉


  Maak melding

 6. Op andere dagen ook niet, ik kan bijvoorbeeld niet zo maar bij iemand naar binnen lopen.

  Maar goed, daar gaat het niet om, het gaat erom dat je vrij bent om wel of niet naar het BFO te gaan.


  Maak melding

 7. Schandalig dat er geen dance is.. Het Bevrijdingsfestival Overijssel gaat onder door het eigen succes. Omdat de organisatie alles op één locatie willen houden (weezenlandenpark) moet het dance podium plaats maken voor een famliepark.. Zet dat podium neer op het rodetorenplein, whytmenerplas of parkeerplaats van de ijsselhallen maar hierdoor krijg je veel scheve gezichten.


  Maak melding

 8. @bas!! voordat je iets begint te schreeuwen mag je eerst wel eens even rond kijken hier en daar. zowel op deze site als op de site van het BFO en in diverse andere media heeft meerdere keren gestaan dat de organisatie een dancepodium op het parkeerterrein van de ijsselhallen wou plaatsen maar dat dit van de gemeente niet mocht.


  Maak melding

 9. Lijkt me wel leuk het familie park voor de kinderen
  beetje muziek en dans en theater voor de kleintjes
  dat ik daarvoor t dancepodium moet missen geeft helemaal niks
  er word wel veel in Zwolle georganiseerd maar niet voor kinderen

  ik zeg hulde aan de organisatie
  zal wel niet meevallen om iets te organiseren voor zoveel mensen
  en de kids zijn de toekomst zeg ik maar


  Maak melding

Reageer