Beach Volleyball Circuit naar Zwolle

Zwolle – Aankomend weekend, 7 & 8 mei, zal het Beach Volleyball Circuit Beach Life aftrappen in Zwolle. Het strand aan de Agnietenplas geldt de laatste jaren als start van het circuit en waaraan een groot aantal teams meedoen. De weersvoorspellingen voor het weekend zijn zeer positief, er kan volop zon verwacht worden.

Naast breedtesport vinden er dit weekend ook wedstrijden in de Eerste, Tweede en Derde Divisie plaats. Deze wedstrijden worden in samenwerking met de Nederlandse Volleybal Bond georganiseerd en vinden deels plaats aan de Agnietenplas en op sportpark de Pelikaan.

Deelnemende teams

Op dit moment hebben ruim 130 teams zich ingeschreven voor het beach volleyball evenement in Zwolle. Deze week kan men zich nog steeds inschrijven om mee te doen aan het evenement aan de Agnietenplas. De weersverwachtingen voor het weekend zijn op dit moment al erg goed. Zaterdag en zondag zal de zon volop schijnen en worden middagtemperaturen van rond de 23 graden Celsius verwacht. Perfect weer om een gezellige dag te beach volleyballen.  

Inschrijven

Er kan nog ingeschreven worden tot vrijdag 6 mei 15.00 uur. Inschrijven is mogelijk voor alle niveaus, van beginner tot gevorderden, iedereen is welkom en zal zich thuis voelen! Daarnaast is het mogelijk om samen met collega’s te genieten van een welverdiend dagje strand. Kijk snel voor alle mogelijkheden op www.beachvolley.nl.

Artikel delen:

Reageer