Susanne Piët te gast bij KIZ

Zwolle – Op donderdag 12 mei organiseert KIZ in de namiddag een informatiebijeenkomst over =MEER bij Koperen Kees in Zwolle. =MEER is de innovatieprijs voor co-creatie van de provincie Overijssel. De prijs richt zich op ondernemers en creatieve professionals die samen een goed plan hebben voor een innovatief idee of inspirerende samenwerking. De provincie Overijssel biedt het winnende team €30.000 voor de uitvoering van het idee. Tijdens de bijeenkomst zal dr. Susanne Piët een lezing houden over ‘Toeval in het creatieve proces’.

Susanne Piët is gespecialiseerd in communicatiestrategie, emotiemanagement en training op het culturele en creatieve vlak. Zij wordt gezien als trendvoorspeller en doceerde tien jaar aan de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op dit moment is zij als gastdocent actief aan Mukha Utrecht, Amfi Amsterdam en de Design Academy. Daarnaast is zij directeur van de Stichting Creativiteit en Innovatie in Amsterdam. In het verleden oogstte Piët bekendheid vanwege haar journalistieke werk voor onder meer Elsevier, De Tijd en NRC Handelsblad, Trouw en Opzij. Zij maakte ook televisieprogramma’s (Avro, VPRO). Van haar hand verschenen onder meer De emotiemarkt (Managementboek van het Jaar 2004), Emotiemanagement (2e editie, 2004), Het groot communicatiedenkboek (2005), De emocode (2006) en Moodmanagement (2010).

Na de voorlichting over =MEER en de lezing van Susanne Piët kunnen creatieve professionals zichzelf presenteren met eigen materiaal. Bedrijven en creatieve professionals kunnen zo met elkaar in contact komen en wellicht een basis leggen voor deelname aan de innovatieprijsvraag =MEER. Voor meer informatie over =MEER en voor aanmelding voor de informatiebijeenkomst: www.kiz-zwolle.nl .

Artikel delen:

Reageer