Wijkplatform Westenholte

Zwolle – Wijkwethouder Filip van As nodigt bewoners van Westenholte uit voor het wijkplatform Westenholte op woensdag 11 mei 2011. De bijeenkomst vindt plaats in Het Anker, Meester Koolenweg 10 en begint om 20.00 uur.

Het wijkplatform wordt geleid door avondvoorzitter Vincent Maas. Tijdens het platform vertelt de gemeente over de ontwikkelingen en inbreiding van begraafplaats Voorst. Tevens worden de resultaten van de inloopbijeenkomst Petuniaplein teruggekoppeld. Ook wordt de stand van zaken met betrekking tot de lopende projecten, inclusief de vorderingen Stinspoort/Voorsterweg e.o besproken.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.’

Artikel delen:

Reageer