Met OV naar Bevrijdingsfestival Zwolle

Zwolle – De gemeente Zwolle adviseert om met het openbaar vervoer naar Zwolle te komen. De loopafstand van het station naar de binnenstad en Park De Wezenlanden is minder dan tien minuten. Daarnaast rijden er stadsbussen via de binnenstad. Er bevinden zich haltes aan de Eekwal, Dijkstraat en Burgemeester Drijbersingel ter hoogte van winkelcentrum Diezerpoort.

In de nabije omgeving van het park De Wezenlanden zijn haltes aan Wipstrikkerallee en Hortensiastraat. Voor fietsers worden fietsrekken geplaatst aan de Wethouder Alferinkweg, Hanekamp, Ter Pelkwijkpark en de Luttenbergstraat. In de buurt van het park zijn geen parkeerfaciliteiten. Het park ligt ter hoogte van vergunninghoudergebieden. Voor parkeren worden de volgende accommodaties aangeraden: parkeergarages Lübeckgarage en Pas de Deux en parkeerterrein Hanzeland aan de Hanzelaan. Deze liggen aan de zuidzijde van het station. Aan de voorkant van het station wordt verwezen naar de bevrijdingsfestivallocaties.

Andere parkeerlocaties in de buurt van de stad zijn Dijkstraat, Noordereiland (Assiesstraat), Eiland (Pletterstraat), Maagjesbolwerk (Jufferenwal) en Diezerpoort (Van Wevelinckhovenstraat) en Turfmarkt.

De routes naar de parkeeraccommodaties worden op de invalswegen aangegeven. Op de binnenring in de omgeving van de binnenstad bevindt zich het parkeerverwijssysteem dat de parkeeraccommodaties en het aantal beschikbare parkeerplaatsen aangeeft.

Artikel delen:

Reageer