Bevrijdingsfestival Zwolle maakt zich op voor de avond

Zwolle – De drukte bij het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle is wat geluwd. In de namiddag werd het tijdelijk erg druk, maar aan het begin van de avond was er weer wat ruimte op het festivalterrein.

bfo_2011-249.jpg

Het festival beleeft tot nu toe een mooie dag. Het weer is goed, er zal tal van optredens en zowel jong als oud lijkt te genieten. Deze middag waren op het hoofdpodium Destine, Racoon en Dazzled Kid te gast. Het aanwezige publiek genoot met volle teugen. Maar ook op het familieplein of op de festivalboulevard was het goed toeven. Donderdagavond worden er weer meer bezoekers op het muziekfeest verwacht. Het verwachte aantal bezoekers van 130.000 lijkt gehaald te worden. Vanavond trad de Noorse vrouwenband Katzenjammer. Daarna treden nog ‘onze’ Ilse DeLange en Moke op.

bfo_2011-401.jpg

bfo_2011-515.jpg

bfo_25.jpg
Katzenjammer

bfo_15.jpg

bfo_16.jpg

bfo_18.jpg
Ook druk op het Familieplein…

bfo_20.jpg
De leadzanger van The Kik

bfo_17.jpg
Waterplezier bij het Familieplein…

bfo_14.jpg

bfo_21.jpg
Dansen voor Vrijheid door dansgroep Danzo uit Deventer…

bfo_26.jpg

bfo_19.jpg
Lange rijen voor de wc’s bij het eiland van het stadspark…

bfo_22.jpg 

bfo_27.jpg

bfo_2011-557.jpg

bfo_2011-547.jpg

05-05-2011_park_wezenlanden_katzenjammer_1.jpg
Katzenjammer

05-05-2011_park_wezenlanden_katzenjammer_2.jpg

05-05-2011_park_wezenlanden_katzenjammer_3.jpg

05-05-2011_park_wezenlanden_katzenjammer_4.jpg

05-05-2011_park_wezenlanden_katzenjammer_5.jpg

 bfo_2011-305.jpg

bfo_2011-377.jpg

bfo_2011-292.jpg

bfo_2011-232.jpg

bfo_2011-165.jpg 

bfo_2011-173.jpg

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Bericht door Zwollenaar3, op 5 mei 2011 om 21:26
  Hopelijk is deze bende snel voorbij. Zwolle is weer veranderd in een grote berg met rotzooi!

  Dat is ook wel weer heel erg overdreven zeg!


  Maak melding

 2. Wanneer dringt het nu eens tot die organisatie door dat ze eens meer toiletten moet plaatsen.Ook graag bij de ingang op de Hanekampbrug.Wij zitten als bewoners van de Evertsenstraat de hele dag te kijken naar zeikerds die staan te pissen op de dijk voor onze woningen.Voor ons is deze dag alleen maar overlast ,wij zijn blij als het weer voorbij is.


  Maak melding

 3. Ik denk dat het niet een kwestie is van meer toiletten plaatsen. Voor mijn gevoel stonden er genoeg. En bij de mannen stonden er op de momenten dat ik er langs kwam, zeker geen lange rijen. Het is meer een kwestie van fatsoen, voor mijn gevoel. Willen p…….. wanneer het jou uitkomt en niet de moeite nemen om naar het toilet te lopen.


  Maak melding

 4. Mooi feestje! Katzenjammer “snap” ik niet helemaal, maar goed 😀

  Meer wc’s plaatsen is het niet inderdaad….

  Wij zitten als bewoners van de Evertsenstraat de hele dag te kijken naar zeikerds die staan te pissen op de dijk voor onze woningen.Voor ons is deze dag alleen maar overlast ,wij zijn blij als het weer voorbij is.

  Daar zit je toch een heel eind van het festival terrein af? Ach ja… je kunt niet iedereen tevreden hebben. Er zijn altijd wel wat negatieve puntjes, maar over het algemeen vind ik de boel netjes geregeld!

  Bericht door Zwollenaar3, op 5 mei 2011 om 21:26
  Hopelijk is deze bende snel voorbij. Zwolle is weer veranderd in een grote berg met rotzooi!

  Hopelijk stop je snel met reageren! Als je alleen maar zulke zure reacties kunt geven! Hoe lang duurt het nu voordat de boel weer opgeruimd en netjes is?!? Wees liever blij, dat dit soort mooie dingen in Zwolle georganiseerd kunnen worden!
  Leg eens uit… hoeveel last heb je er nu werkelijk van?


  Maak melding

 5. Plantje,ik weet niet waar jij woont maar ik heb er wel last van. Geluidoverlast en ik erger me wel aan de rotzooi. Weet niet of jij in de buurt van de Diezerkade bent geweest maar een berg met pizzadozen lagen her en der op de grond. Begrijp me goed dat zo’n festival mooi is voor Zwolle maar wat er om heen gebeurd vergeten een heleboel mensen, en jij dus ook. Hou het maar naast de Rova snel opgeruimd en geen overlast! En ik ben niet de enige als ik het zo lees. En dus stop ik niet met mijn mening geven! En als jij niet reageert doe ik het ook niet! Geniet van het mooie weer en het volgende event is het ballonenfestival en dat is een mooi festival!


  Maak melding

 6. Bericht door Zwollenaar3, op 6 mei 2011 om 12:38
  Plantje,ik weet niet waar jij woont maar ik heb er wel last van. Geluidoverlast en ik erger me wel aan de rotzooi. Weet niet of jij in de buurt van de Diezerkade bent geweest maar een berg met pizzadozen lagen her en der op de grond. Begrijp me goed dat zo’n festival mooi is voor Zwolle maar wat er om heen gebeurd vergeten een heleboel mensen, en jij dus ook. Hou het maar naast de Rova snel opgeruimd en geen overlast! En ik ben niet de enige als ik het zo lees. En dus stop ik niet met mijn mening geven! En als jij niet reageert doe ik het ook niet! Geniet van het mooie weer en het volgende event is het ballonenfestival en dat is een mooi festival!

  Als ik jou reactie zo lees, zie jij het liefst het bevrijdingsfestival uit Zwolle verdwijnen. Dat zou een grote teloorgang van een mooi festival voor Zwolle zijn! Als je niet van dit soort grote feesten houd (en dat voor 1x per jaar!) dan kun je beter in een klein dorp gaan wonen waar het altijd rustig is.


  Maak melding

 7. @jardo, ik zeg helemaal niet dat er geen festival moet komen! Dan moet je beter lezen! Jij en een heleboel anderen vergeten wat er rond zo’n festival gebeurd, plassen in het openbaar en alle rotzooi van je afgooien. Als jij ook zo groot bent gebracht door je ouders is het erg met onze maatschappij! Ik stop er nu mee. Fijn weekend en geniet van de zon!


  Maak melding

Reageer