Diverse aanhoudingen tijdens bevrijdingsnacht

Zwolle – Een 20-jarige Zwollenaar werd vrijdagmorgenvroeg 6 mei op de Melkmarkt diverse keren op zijn hoofd geslagen door een 19-jarig plaatsgenoot. De 19-jarige werd aangehouden. Het slachtoffer ging verhaal halen nadat de man een ballon had afgepakt. Tegen de aangehouden man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Dezelfde nacht zijn twee mannen uit Zwolle (41 en 46) aangehouden voor mishandeling. Op de Vechtstraat sloegen zij een 18-jarige Zwollenaar die kort daarvoor, door het busje waarin het aangehouden tweetal zat, ‘gesneden’ zou zijn. Ook een 17-jarig meisje uit Zwolle, dat met het slachtoffer meefietste, was hierbij betrokken. Het tweetal sloeg uit reactie op het busje waarop de mannen uitstapten en de Zwollenaar sloegen. Na verhoor zijn beide aangehouden Zwollenaren in vrijheid gesteld. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Op de Sassenstraat werd later in de nacht een 23-jarige Zwollenaar aangehouden. Hij had een 20-jarige plaatsgenoot bij het passeren plotseling om de nek gepakt en hem naar de grond gewerkt. Daarbij had hij hem in een wurggreep gehouden waardoor het slachtoffer, dat zijn belager niet kende, enige tijd buiten bewustzijn raakte. Tegen de aangehouden man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. “waardoor het slachtoffer, dat zijn belager niet kende, enige tijd buiten bewustzijn raakte.”

  Wat denk je dan als dader? Ik kan hier echt kwaad om worden, doe toch normaal.


  Maak melding

 2. ik denk een combinatie van: alcohol, laag IQ, PVV, kamperpoort, fc zwolle supporter. Dan doe je zoiets, het laagste van het laagste ben je dan.


  Maak melding

 3. @fgdaf: Sorry maar volgens mij snap jij het niet helemaal…….. Mensen uit de kamperpoort hiermee linken out of the blue slaat natuurlijk nergens op……. Het zou maar zo kunnen zijn dat het een kamperpoorter is geweest hoor maar iedereen over 1 kam scheren slaat natuurlijk nergens op. Denk dat het IQ van jou op dit moment vergelijkbaar is aan de buitentemperatuur………. Je hebt geluk dat het zo warm is……………………..


  Maak melding

Reageer