Zwollenaar bewusteloos na duw horecamedewerker

Zwolle – Een 25-jarige Zwollenaar is donderdagavond 5 mei met een hoofdwond en buiten bewustzijn, per ambulance, naar het ziekenhuis gebracht.

Hij was op de grond gevallen na een duw van een medewerker van een horecabedrijf aan de Voorstraat. Daar was hij er uit gezet omdat hij zich had misdragen. Dat leidde op straat tot woordelijke bedreiging en een handgemeen. Naar de toedracht van dit voorval wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Het is mij een doorn in het oog,dat een opgespoten portier die stijf staat van de anabolica,mensen ongehinderd kan mishandelen.

  Het is altijd raak met dat tuig,het slachtoffer zal het ook wel gedeelte aan zichzelf te danken hebben,maar waarom altijd grof geweld.  Maak melding

 2. Grappig die reacties Jan en zusenzo, jullie waren waarschijnlijk ooggetuige? Dat ben ik overigens ook niet, maar dat terzijde. Als iemand zich misdraagt in een horeca-gelegenheid, wordt hij of zij uit die tent gezet. Dat mag een horeca-ondernemer doen, in dit geval moet de politie maar uitzoeken wat er precies is gebeurd, maar het lijkt erop dat dit een ongeluk is geweest, ik lees tenminste nergens dat deze meneer bewusteloos is geslagen, maar is geduwd, dat hij dan ongelukkig neerkomt kan je het personeel niet verwijten. Mensen die in de horeca werken liggen onder een vergrootglas waar het dit soort voorvallen betreft. En als dit figuur zich niet misdragen had, was hij ook die zaak niet uitgezet. Simpel.


  Maak melding

 3. Jan Remmers is weer lekker objectief! Je kan er nog wel van alles bij verzinnen maar meer info dan bovenstaand heb je niet dus waarom zo’n gekleurd verhaaltje?!


  Maak melding

 4. Altijd hetzelfde verhaal. Hebben die gasten aan de deur een vergunning om mensen in elkaar te rammen? Ik heb al legio verhalen voorbij zien komen van mensen die nare ervaringen met dit soort volk hebben gehad. Advies aan de horeca: betaal iets meer, dan heb je fatsoenlijke en gecertificeerde beveiligers aan de deur.


  Maak melding

 5. Martin van G. de horeca werkt heel nauw samen met politie en justitie in Zwolle, als je je gewoon gedraagt is er niets aan de hand. Ik heb wel respect voor mensen die aan deuren staan en de veiligheid moeten bewaken. Zeker met dat doorgesnoven en straalbezopen volk wat vaak onder de bezoekers aanwezig is. In Nederland is het net de omgekeerde wereld, niet de overlastpleger, maar de hulpverlener/beveiliger/agent wordt hier zwart gemaakt. Dit soort gedrag moet je eens in Duitsland vertonen, kan je lachen, daar slaat de politie eerst voordat ze met je gaan praten.


  Maak melding

 6. Portiers, buschauffeurs, politieagenten, zijn tegenwoordig het tuig van de samenleving dat altijd lieverdjes, wiens enige vergrijp is dat ze “iets” te veel hebben gedronken, een jointje teveel gerookt of een pilletje teveel geslikt hebben, of van zichzelf een “beetje” aggressief zijn, zonder enige aanleiding “mishandelt”. Waar moet dat toch heen met deze samenleving.


  Maak melding

 7. Wij zagen het gebeuren, de meneer werd eruit gezet, en hij ging al weg. Zou vast wel een erg vervelende man zijn geweest.

  Het probleem was dat de portier deze man op de grond duwde, en toen hij opstond telkens weer en telkens weer. De portier was deze dronken man aan het treiteren totdat dit gebeurde.


  Maak melding

 8. Martin van G. de horeca werkt heel nauw samen met politie en justitie in Zwolle

  Dat is dus juist het probleem. Twee handen op 1 buik, beveiligers doen en laten wat ze willen omdat ze toch wel worden gedekt door politie.  Maak melding

 9. @Stadshagen; stoer hoor, hier een grote mond opzetten over beveiligers en politie, totdat je ze zelf een keer nodig hebt. Respect voor dit soort mensen is in de huidige tijd ver te zoeken, jij bent daar een mooi voorbeeld van. Altijd alles omdraaien, zodat de dader ineens slachtoffer wordt, zoals hier; iemand misdraagt zich in een horeca-gelegenheid en uiteindelijk is het volgens jouw kromme redenering allemaal de schuld van beveiliging en politie. Tuurlijk joh…Nederland anno 2011, raar landje!


  Maak melding

 10. Bericht door Jan Remmers, op 6 mei 2011 om 16:31

  Het is mij een doorn in het oog,dat een opgespoten portier die stijf staat van de anabolica,mensen ongehinderd kan mishandelen.

  Het is altijd raak met dat tuig,het slachtoffer zal het ook wel gedeelte aan zichzelf te danken hebben,maar waarom altijd grof geweld.

  Beste Jan,

  Wat zijn de eisen om een portier te worden?
  Was jij er bij?
  Ben jij ’s avonds wel eens in de voorstraat?  Maak melding

Reageer